Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Asus A7V600 restarty

  1. #1
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    Vlastním tuto desku a když nastavím FSB na vyšší hodnoty než defaultních 133MHz pro mého Athlona XP2000+ tak při resetu počítač nenaběhne...pomůže jen vypnutí/zapnutí evidentně to není ojedinělý problém a s Bartony to nedělá verze BIOSu je 1008
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 19:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Honny
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    272

    není to tím že KT600 nemá PCI/AGP lock? a nějaká tvá součástka v PCI/AGP nezvládá vyšší freq?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    A jaký FSB nastavuješ? Zkus nastavit nějaký, aby se rovnou zapla dělička (166? 200?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    samozřejmě nastavuju 166 a 200...přičemš náležitě snižuju násobič aby to nabíhalo na +/- stejné frekvenci...ale násobič na to nemá vůbec žádný vliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    stoprocentně...násobič jde měnit a L1 jsou spojené z výroby jako u většiny Tbredů.... jinak na 200MHz FSB může klidně běžet Prime95 dva dny a bez jediné chybky, problém je jen a jen v těch restartech a typuju že Asus udělal nějakou krpu v BIOSu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    BIOS zůstal ve verzi 1008 od původního majitele....na Asusu je nějaká 1009BETA ale nerad bych si počítač zhavaroval nějakou BETA verzí SATA řadič vůbec nevyužívám a myslím že je úplně zakázaný...modifikovat BIOS jsem zatím nezkoušel
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    tak tam zkus nahrat starsi verzi biosu kdyz novejsi neni to de nebo ne ? ja pouzivam 1006 ,ale mam teda Bartona a tenhle problem nemam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    sBartonem to prostě nedělá ať je tam BIOS jaký chce...asi si seženu Bartona
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    79

    Citace Původně odesláno od Martin Šejnoha
    sBartonem to prostě nedělá ať je tam BIOS jaký chce...asi si seženu Bartona
    Tak to ti drzim palce, ja ho shanel a nic. Jedine 2 roky stary a kdyz uz jsem ho mel slibeneho, tak nic .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    že je dva roky starý to by mě totálně netrápilo....hlavně abych vůbec sehnal a další problém je cena
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    no bartony sou drahy ja sem koupil jeste s odemcenym nasobicem a de aji dobre pretaktovat na 2,4Ghz 1,9V
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Thellwin
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Ta deska je ode mě a Bartona kterýho jsem v ní provozoval (2500+ OC na 3200+ při 1.7V) jsem prodal za 2000,- takže bych neřekl, že jsou tak drahý. A musím podtknout, že ačkoliv měl max kolem 2300 MHz tak za toho 2.4 GHz při 1.9V bych ho nevyměnil, protože ta voltáž je už šílená. Ale dost OT ...

    Je škoda, že jsem tam nikdy neměl nic jinýho než toho Barta :-/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    heh, já mám stejný problém, ale jsem vlastníkem A7V880.CPU Athlon XP 2700+(OC).
    Přišel jsem jen na jedinou věc při nastaveních 133,166 a 200<x<220 vždycky systém naběhne, tak nevím...
    Že by se báli OCkařů a šupli kontrolu do BIOSu??
    To je můj pocit.
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 12-05-2006 v 23:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    já myslím že tam lítaly částky jako 2500 a tak...kdyby stál dva tak bych o něm zauvažoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Thellwin
    Ta deska je ode mě a Bartona kterýho jsem v ní provozoval (2500+ OC na 3200+ při 1.7V) jsem prodal za 2000,- takže bych neřekl, že jsou tak drahý. A musím podtknout, že ačkoliv měl max kolem 2300 MHz tak za toho 2.4 GHz při 1.9V bych ho nevyměnil, protože ta voltáž je už šílená. Ale dost OT ...

    Je škoda, že jsem tam nikdy neměl nic jinýho než toho Barta :-/
    no divej na 2,2Ghz me jde pri 1,75V pri 1,7V je nestabilni, ale ja sem chtel zkusit max OC a prez 2,4Ghz me uz to nejde a vic jak 1,9V se mi tam cpat nechce.
    no a k cenam me prijdou bartony silne predrazeny ani nechapu proc ja kdyz sem ho pred necelyma 3 rokama kupoval tak me stal 2950,- , a ted sem videl ze se prodavaji za 2-2,5K

    ale jeste k tehle desce problemy s ni a s jejim SATA radicem sem resil 3 mesice a uz nikdy vice kazdej tyden az dva reinstal no proste katastrofa
    nastesti sem ale nemel podobne problemy jako vy ty sou asi jeste horsi
    Naposledy upraveno uživatelem Ballnazzar: 13-05-2006 v 07:48
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Náhodné restarty ASUS N55S
    Od koum3s v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-03-2013, 10:56
  2. A7v600: Via kt600
    Od lavjoy v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 06:47
  3. Asus A7V600-F
    Od Honza23 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2008, 22:34
  4. A7V600-X nejde nastavit vcore nizsi nez 1.5V
    Od matilda v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 17:19