Problém se zvukem
Zdravím vás,
Můžete mi prosím poradit,mam obyčejnou integrovanou zvukovku a najednou mi zvuk když hraje winamp nebo i přehrávač medií nebo i ve hře mi jede s ozvěnou a jaksi divně..
Ovladače a nastavení je v pořádku! Možná to zbůsobila aktualizace nevím.. Když jsem dal obnovení systému tak to jednou pomohlo ale když jsem pak spustil hru dělalo to znova!Nic nepomáhá, nemáte někdo podobný problém?? díky
Můžete mi prosím poradit,mam obyčejnou integrovanou zvukovku a najednou mi zvuk když hraje winamp nebo i přehrávač medií nebo i ve hře mi jede s ozvěnou a jaksi divně..
Ovladače a nastavení je v pořádku! Možná to zbůsobila aktualizace nevím.. Když jsem dal obnovení systému tak to jednou pomohlo ale když jsem pak spustil hru dělalo to znova!Nic nepomáhá, nemáte někdo podobný problém?? díky
jakou máš zvukovku realtek nebo jakou?
jestli je to realtek tak spust ručně pokud to máš správce zvuku "u mě to je na c\realtek\audio\HDA\RAVCpl64
pokud to nemáš tak si to stáhni z netu a nastav si zvukové efekty
tvůj problém je že máš nastavené prostředí např. na koncert hall proto ta ozvěna
jestli je to realtek tak spust ručně pokud to máš správce zvuku "u mě to je na c\realtek\audio\HDA\RAVCpl64
pokud to nemáš tak si to stáhni z netu a nastav si zvukové efekty
tvůj problém je že máš nastavené prostředí např. na koncert hall proto ta ozvěna
Mám ve správci zařízení napsané Zvukové zařízení High Definition Audio...
Realtek nemam ale pokud to pomuze naistaluju to!
Tak to nejde naistalovat , prý to nepodporuje žádný ovladač ten realtek:(
Realtek nemam ale pokud to pomuze naistaluju to!
Tak to nejde naistalovat , prý to nepodporuje žádný ovladač ten realtek:(
Stačí mrknúť do podpisu - má SoundMAX ADI1988A:idea
Naviac ...ak to robí zvukové efekty, tak tam zrejme ten ovládač na zvukovku má
Naviac ...ak to robí zvukové efekty, tak tam zrejme ten ovládač na zvukovku má
Ano mám ten SoundMax.. Mam win 7 ultimate..
V pravým dolním rohu jak ten malej repráček na liště, tak tam klikám a hledám nějaký nastavení efektů ale nic tam není:( Nevím dřív to nedělalo, nic se zvukem sem nedělal, nic neistaloval...
Akorat probehla aktualizace nedavno, mam pocit jestli to nebyla ona..
V pravým dolním rohu jak ten malej repráček na liště, tak tam klikám a hledám nějaký nastavení efektů ale nic tam není:( Nevím dřív to nedělalo, nic se zvukem sem nedělal, nic neistaloval...
Akorat probehla aktualizace nedavno, mam pocit jestli to nebyla ona..
Když ve winampu dam vyvážení na levo nebo na pravo tak se ve sluchátkách ten zvuk spravý a jede dobře a na obouch stranách stejně, jakmile ale vrátim na center tak se to ztiší a je i ozvěna..
žádnou utilitu na nastavení zvuku to nemá takže zkus nainstalovat ovladače z CD které jsi dostal k základní desce pokud ho již nemáš tak na stránkách výrobce určitě budou starší verze ovladačů
Na stránkach výrobcu sú drivery max pre Vistu .....kľudne ich môžeš použiť, momentálne ich mám na M2N-E a no problemo
Přátelé tak ovladačema to nebude.(
už nevím.. před časem sem vzdal nastavení mikrofonu, doteď mi nejede a na xp nebyl problem! Ted už začala jit do háje celá zvukofka..:(
Bud na hovno system nebo šla srát deska.. Každopádně už mě to nebaví a asi pořídím novej motherboard, no vlastně asi celý nový střeva....
Pořád nějaký problém.. ....Bille ty hajzle!!!!:))
už nevím.. před časem sem vzdal nastavení mikrofonu, doteď mi nejede a na xp nebyl problem! Ted už začala jit do háje celá zvukofka..:(
Bud na hovno system nebo šla srát deska.. Každopádně už mě to nebaví a asi pořídím novej motherboard, no vlastně asi celý nový střeva....
Pořád nějaký problém.. ....Bille ty hajzle!!!!:))
Jste si jistý, že jsou 1988A a 1988B stejné? :notsure
Před pár lety jsem 1988B používal bez sebemenšího problému i na betách W7 a používám ji dodnes (navíc na jiné platformě a s o to větší chutí ;)). On Vám klidně může chybět panel, ve kterém se přehazuje prostorový zvuk, špatně zapojený front panel apod. - prostě "divný zvuk" není optimální vysvětlení problému...
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/19634-soundmax-integrated-digital-hd-audio-1988b
edit: omlouvám se - link na vlákno s popisem ovladačů bylo přesunuto sem http://www.nforcershq.com/forum/adi-soundmax-86-88-a-b-89-xonar-t71280.html
Před pár lety jsem 1988B používal bez sebemenšího problému i na betách W7 a používám ji dodnes (navíc na jiné platformě a s o to větší chutí ;)). On Vám klidně může chybět panel, ve kterém se přehazuje prostorový zvuk, špatně zapojený front panel apod. - prostě "divný zvuk" není optimální vysvětlení problému...
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/19634-soundmax-integrated-digital-hd-audio-1988b
edit: omlouvám se - link na vlákno s popisem ovladačů bylo přesunuto sem http://www.nforcershq.com/forum/adi-soundmax-86-88-a-b-89-xonar-t71280.html
[quote=camal;459668]Když ve winampu dam vyvážení na levo nebo na pravo tak se ve sluchátkách ten zvuk spravý a jede dobře a na obouch stranách stejně, jakmile ale vrátim na center tak se to ztiší a je i ozvěna..[/quote]
Jen takovej blbej dotaz - zkoušel jsi jiný repra/sluchátka? Tohle mi dělal jetej kabel u sluchátek :D
Jen takovej blbej dotaz - zkoušel jsi jiný repra/sluchátka? Tohle mi dělal jetej kabel u sluchátek :D