Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kde v biosu nastavit napětí RAM???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    45

    Potřeboval bych zvýšit napětí RAM nevím, kde a jak se to nastavuje
    poradí někdo?? dík
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hlavní stránka (CMOS).JPG 
Zobrazení: 387 
Velikost: 242.1 KB 
ID: 22213  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A co takhle zkusit položku "Frequency/Voltage Control"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    45

    a dál??
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Frequency-Voltage Control.JPG 
Zobrazení: 221 
Velikost: 200.4 KB 
ID: 22214  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jedná se o tu starší desku na socket A? Na starších deskách býval jumper na povolení OC - pokud nebylo zapnuté tak šlo maximálně změnit FSB procesoru nebo v horším případě zmizeli oc funkce úplně/byli nepřístupné. Nejlepší bude, když si stáhneš manuál a mrkneš do něj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    45

    Tak ten manuál mám na mě je poněkud rozsáhlejší a co mám přesně hledat ??? nějakej jumper, který umožnuje zvýšit napětí předpokládám potřeboval bych aspoň vědět jak se přesně jmenuje at vím že je to on
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    86

    ten manuál je snad od jiný desky Páč v něm položka Frequency/Voltage Control není.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nelze nastavit DMA
    Od Engeer v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-11-2013, 17:47
  2. DDR2: Jak NASTAVIT v BIOSu RAM paměti na frekvenci 1066 MHz.
    Od zdenekfort v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-03-2013, 10:29
  3. Jak nastavit HDD
    Od Fry v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2011, 16:04
  4. 3,5 HDD PATA: Jak nastavit HDD do DMA
    Od fps v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 13:46
  5. jak nastavit??
    Od Niickll v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-03-2008, 16:07