Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: compaq presario

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    Koupil jsem notebook pro rodice a chci ho poslat z USA, ale potrebuju vedet, jestli musim koupit novou snuru i s trafem (110v usa ~ 220v CR), nebo jestli staci jen redukce na jiny tvar zasuvky. Poradte mi prosim tak aby napajeni bylo bezpecne. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    no pro zacatek bych se podival na trafo, jake je na nem vstupni napeti... treba moje ma 100-240V 50-60Hz a stacilo by tedy (teoreticky) jen vymenit snuru...
    pokud to neklapne tak bych se podival po nejakem travel kitu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    66 66 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    Zvycajne su adaptery robene na 100-240V, cize asi by stacilo vymenit snuru. Ak nie, treba zistit vystupne napetie a kupit taky adapter v EU s prislusnou snurou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    je tam napsany: input 100-240V - 1.7A 50-60Hz, output 18.5V 3.5A 65W
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    To by melo stacit koupit jen adapter na EU zasuvku...kupoval sem ho na letisti snad za 2$. Pripadne sehnat snuru rovnou s EU koncovkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak v tom pripade ti postaci vymenit napajeci snuru - bud to bude stena jako k PC - tech je vsude plno, nebo takova ta uzka co byvala u radii, videii a kdo v u ceho - tech je taky vsude hodne. jestli je v trafu nejaky sileny konktor, tak asi budes muset sehnat drat od vyrobce...

    jinak trafo vypada takto ne?

    konektor k NB-----drat-----(napevno)trafo(odpojitelne)-----drat-----zasuvka

    postaci ti vymenit drat z trafa do zasuvky, takze se podiv jaky je v trafu konektor

    EDIT: nebo jak pise tequilla, koupit jen redukci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    diky za radu, konektor je trochu zvlastni, koupim redukci a bude to.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Baterie, compaq presario...
    Od jeninicicek v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-11-2012, 10:03
  2. DDR2: Ram pro hp compaq presario v6000
    Od Strongmann v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 01:29
  3. Grafika do PC HP COMPAQ Presario
    Od konev33 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 16:49
  4. Compaq Presario CQ71-115EF
    Od R4ptor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 10:12
  5. HP Compaq Presario C790EC - ano ci ne?
    Od Juvenalis v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-08-2008, 21:17