Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: GeForce Boost

  1. #1
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Ahoj. Zkusil jsem zapojit monitor na integrovanou grafiku u K9N2 Diamond jestli náhodou nepojede Geforce boost s grafikou 8600GT. Samozřejmě nejel, ale když jsem dal monitor zpět na 8600GT tak obraz už nenaskočil ani po x pokusech s nastavením biosu resetů a flashi na nejnovější bios. Tak asi grafika exitusovala. Tak jsem tam dal záložní 8500GT ta už v biosu měla povolenou položku na Hybrid SLI narozdíl od 8600GT, kde nebyla položka aktivní. Tak jsem čekal jak pofrčí boost a nebudu mít výkonový propad proti 8600GT, ale obraz se zasekl jen na pozadí a funkční šipce, kterou jde hýbat myší, ale to bylo vše. Víc nefugovalo. Tak jedu jen na 8500GT. Dočetl jsem se, že je potřeba mít více než 2GB volné operační paměti na GeForce boost, ale mám jen 2x1GB Zeppelin X-Tra 800Mhz. Procík Athlon II 245e. Deska podporuje 1066Mhz, tak se chci zeptat na paměti, které mám sehnat, aby jelo geforce boost. Jedná se hlavně o to, jestli mají mít podporované SLI nebo stačí normální pro geforce boost. A jestli případně mudí mít všechny moduly podporu SLI nebo stačí ty dva moduly staré bez podpory SLI a dva nové s podporou SLI?. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Vykašli se na nějaký boost,stejně ti to výkon nepřidá.
    S tou 8600GT ti pc pípá chybu grafiky nebo ne?
    Reset biosu provádíš jen jumprem?Nech baterku venku aspon pul hodky a odpoj pc od el. sítě a zmáčkni tlačítko power na skříni ať se vybijí kondíky na desce,prostě aby tam žádná šťáva nebyla.
    Jinak deska by ti měla schroupnout jakékoliv DDR2,fakt je že ty tvoje se nemusí mít rady s jiným výrobcem.Mám třeba odzkoušeno kingston + adata v poho.Jestli jsou SLI nebo ne by mělo být šumafuk
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Chybu nepípá. bios se resetuje dobře + bez proudu to bylo asi tu pulhodinu. Asi grafika odešla, jinak si to neumim vysvětlit po tolika pokusech. Boost by měl přidat asi 30% a to by mi stačilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Zřejmě odešla no,někdy stačí málo.Statická el. apod...Já třeba než jdu do kompu tak se chytnu topení nebo kohoutku abych ji ze sebe vybil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    Zřejmě odešla no,někdy stačí málo.Statická el. apod...Já třeba než jdu do kompu tak se chytnu topení nebo kohoutku abych ji ze sebe vybil.
    Tak to už je deformace Já se chytit topení, tak určitě praští blesk přímo do něj
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,151

    Tady možná než paměti by bylo rozumné koupit lepší grafiku, klidně i z druhé ruky. Než se plácat s hybridem, který možná přidá 30% v nějakém konkrétním marketingovém případě. Můj názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mě fungoval Boost až při navýšení Frame Bufferu na 256MB a více... Je to napsané snad i v manuálu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Mě fungoval Boost až při navýšení Frame Bufferu na 256MB a více... Je to napsané snad i v manuálu
    Jo to jsem také našel, ale bios si to nastavil sám bez toho abych do toho zasahoval. Poznal grafiku a automaticky si nastavil Hybrid SLI a velikost alokované paměti na 256MB. Ovšem patrně potřebuje Větší množství volné operační paměti než 2G podle stránek nVidia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Citace Původně odesláno od durib Zobrazit příspěvek
    Tady možná než paměti by bylo rozumné koupit lepší grafiku, klidně i z druhé ruky. Než se plácat s hybridem, který možná přidá 30% v nějakém konkrétním marketingovém případě. Můj názor.
    Jo to bude potřeba, ale myslel jsem, že to nebude potřeba tak brzo dokud se na tom PC nehrajou zatím náročné hry. Jen nějaké WOW, COD atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Intel i7 Turbo Boost
    Od kilerpato v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-05-2014, 19:51
  2. NVIDIA GeForce GT320 nebo NVIDIA GeForce 210
    Od Honzátor v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2011, 21:10
  3. GeForce: GeForce 9
    Od suder v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 17:31