Problém s NB Asus K52N-EX057V
Zdravím... Mám problém... Zapnem Notebook všetko sa spúšťa ako má ale ako náhle mi ukaže pracovnú plochu tak všetko zamrzne a nedá sa nič robiť ani nič spustit, alebo sa dostanem na facebook a tam sa stane to iste... prihlasim sa a opat mi to vsetko zamrzne... po zamrznuti mi to samo restartuje notebook a vypise mi ze mam vlozit bootovacie cd a stlacit lubovolnu klavesu... ale ked ho opat vypnem a zapnem tak mi vybehne ci ho chcem zapnut v nudzovom rezime alebo normalne... ak ho zapnem normalne stale sa opakuje to iste ze mrzne... dakujem
Tak ja to vidím na problém s hardiskom alebo v horšom prípade s grafickou kartou (facebook - java) je tam ATina a mohla sa prehriať, ATiny nemajú rady prílišné teplo... takže ak sa dá.
Stiahni si program OCCT, daj Notebook do nabíajčky a spusť GPU test na 30minút, ak to prežije bez reštartu, problém sme vylúčili.
Máme ale ešte viac možností: Odinštaluj v núdzovom režime všetky ovládače od grafickej karty s pomocou programu Driver Sweeper, reštartuj a vráť sa do normálneho režimu a nahoď nové ovládače k grafike alebo to skús bez nich. Máš HD4200 - takže ovládače sú tu.
Stiahni si HD Tune PRO (v4.60) pre otestovanie zdravia disku.
Toť zatiaľ vše.
Stiahni si program OCCT, daj Notebook do nabíajčky a spusť GPU test na 30minút, ak to prežije bez reštartu, problém sme vylúčili.
Máme ale ešte viac možností: Odinštaluj v núdzovom režime všetky ovládače od grafickej karty s pomocou programu Driver Sweeper, reštartuj a vráť sa do normálneho režimu a nahoď nové ovládače k grafike alebo to skús bez nich. Máš HD4200 - takže ovládače sú tu.
Stiahni si HD Tune PRO (v4.60) pre otestovanie zdravia disku.
Toť zatiaľ vše.