Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Herní sestava do 30000,-Kč

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od .blahorodje. Zobrazit příspěvek
    za taky peniz jedine GTX 580 + SSD
    To je tvůj názor. Podle mě nárůst výkonu GTX580 oproti 570ce nebude tak velkej, aby to stálo za vyhození dalších 3K.

    Citace Původně odesláno od Monan Zobrazit příspěvek
    ... Co jsem si o něm přečetl, tak je trochu hlučnější (vlastníte ho někdo, jak je to s hlučností?). Koukal jsem po SAMSUNG SpinPoint F3 1000GB, který by měl být tišší, no ale nevím no.
    Mám Spinpointa F3 v 500GB verzi a nemůžu si ho vynachválit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    To je tvůj názor. Podle mě nárůst výkonu GTX580 oproti 570ce nebude tak velkej, aby to stálo za vyhození dalších 3K.



    Mám Spinpointa F3 v 500GB verzi a nemůžu si ho vynachválit
    ta F3 je sata II tudíž bych zůstal u toho WD rychlost je dvojnásobná a hluk o proti mému starému pc je skoro neznatelný a v mé case za 700.- (plech cca 5 let starej) i přes to ře je tam namontovaný jen jeden fan tak ted v létě je průměrná teplota pouhých max 40C
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    Tak děkuji všem za info a rady. Jelikož už se naskladnila moje očekávaná graf. karta, tak budu pomalu objednávat. Nákup provedu zřejmě přes CZC prostřednictvím pošty, jelikož na Alze nemají pořád něco z mých komponent skladem. Máte někdo zkušenosti s CZC? Volbu komponent ponechám stejnou, pouze vyměním zdroj za Seasoni?c M12II?-620 620W a HDD za Samsung SpinPo?int F3 ?- 1TB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od Monan Zobrazit příspěvek
    F3 500GB je na tom s hlučností OK, protože má jenom 1 plotnu. 1TB verze se ale opravdu vyhni obloukem!!! Takový hrozný pulzar, když jsem ho přišrouboval přímo do case, nešlo to tak prostě provozovat a šel na duši od kola do 5,25" pozice. Za mě bych bral radši Seagate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    S HDD je to vždy loterie. Že zrovna tobě F3 pulzuje neznamená že budou všechny.

    Seagate je na tom pro změnu hůře výkonově a WD je hlučný při seeku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    S HDD je to vždy loterie. Že zrovna tobě F3 pulzuje neznamená že budou všechny.

    Seagate je na tom pro změnu hůře výkonově a WD je hlučný při seeku..
    Zkoušel jsem s tím reklamaci, ale bylo mi řečeno, že tohle dělají téměř všechny 1TB F3 a že pokud je S.M.A.R.T OK, tak mi nic nevymění. Jinak bych to nepsal, ale když s tím je takový problém... Ale s tou loterií souhlasím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    za 30 000.-se dá sestavit dělo a vy mu tady radíte sataII HDD??????????????a ohledně hlučnosti toho či onoho čím nadupanější pc tím větší hluk doba kdy high-end sestavy chladily pasivy bez větráků a njhlučnější zvuky byly od úderů do klávesnice jsou dávno pryč
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ani dvacet vykřičníků nebo otazníků neudělá tvůj příspěvek zajímavý.

    A k věci: Jestli je pevný disk s plotnama (tedy né SSD) SATA II nebo III je uplně jedno, protože nedokáže využít rychlosti ani pomalejšího rozhraní víme?

    Každopádně lepší volbou by mi přišlo SSD (stačí imho 80Gb) a k tomu 1,5Tb green disk. A jestli klasiku, tak nejrychlejší je WD Black 1,5 Tb.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 26-07-2011 v 21:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Ani dvacet vykřičníků nebo otazníků neudělá tvůj příspěvek zajímavý.

    A k věci: Jestli je pevný disk s plotnama (tedy né SSD) SATA II nebo III je uplně jedno, protože nedokáže využít rychlosti ani pomalejšího rozhraní víme?

    Každopádně lepší volbou by mi přišlo SSD (stačí imho 80Gb) a k tomu 1,5Tb green disk. A jestli klasiku, tak nejrychlejší je WD Black 1,5 Tb.
    stím souhlasím ssd je ssd jen mi nejde na rozum proč je hlučnost plotnového disku pro někoho určující hlavní vlastnosí pro koupi toho či onoho trochu mi to připúomíná kámoše ketrý se při upgreadu grafiky zajímal jen o to aby měla 1Gb ram directX 11 a pak koupil něco a nadával že nerozjede ani dirta 2 na střední detaily

    ps a co sata III se zapnutým ready boost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Každopádně lepší volbou by mi přišlo SSD (stačí imho 80Gb) a k tomu 1,5Tb green disk.
    Přesně.A ten green dát do boxu a šup s ním do 5.25" a je absolutní klid.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od hugostieglitz Zobrazit příspěvek
    ps a co sata III se zapnutým ready boost?
    On jde Ready Boost už i na pevným disku? Já myslel, že jde jen s USB flash (naposled jsem ho zkoušel někdy s první Vistou a dál se nezajímal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    On jde Ready Boost už i na pevným disku? Já myslel, že jde jen s USB flash (naposled jsem ho zkoušel někdy s první Vistou a dál se nezajímal).
    je na flachce to je pravda a zároven funguje i jako cash pro hdd nebo ne?po zapnutí ready bosst mi to skočilo na tohle
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek.JPG 
Zobrazení: 98 
Velikost: 67.8 KB 
ID: 22366  
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Herní sestava do 32 K max.
    Od dominik63 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-08-2014, 19:52
  2. Herní sestava za 30000 Kč
    Od peter cz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-06-2009, 14:47
  3. Herní sestava do 10k
    Od Kajaa v sekci PC - archiv
    Reakcí: 123
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 20:53
  4. sestava do 30000,-
    Od k.a.n.a v sekci PC - archiv
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 30-10-2006, 22:02
  5. sestava do 30000
    Od antoda v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 14:11