Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Prosim pomoc!!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    15

    Koupil jsem si od kamose grafickou kartu nvidia mx440. A potreboval bych nainstalovat ovladace na ni. Skousel jsem snad vsechny,ale windows 7 mi porad pise(instalacni program zjistil,ze pouzivany operacni system neni windows atd. a ze se ukonci instalace) Nevite nekdo co sti mam delat??? Diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Oficialne W7 nepodporuje Nvidii rady 4. Co mas za zbytek sestavy?
    To je jako by si mel Ferrari a chtel tam dat brzdy z Trabanta........
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Vnutit si ho zkoušel?Ten ovladač xpéčkovej
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    MX440? Ta karta je z doby, kdy měly PC občas problémy utáhnout i XP - co máš za počítač a proč tam cpeš W7?

    Ani na webu nvidie nejsou k této GK ovladače v nabídce, takže kromě vnucení (tipuju, že lavjoy bude muset popsat jak) mě nic nenapadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    @DrZelenka:Asi jsem to napsal špatně s tím vnucením,myslel jsem spustit forceware v režimu Xp.Když tak mě oprav.
    ASi jiné zobrazovadlo zrovna po ruce není,jinak taky nevím proč by to chtěl
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 136 
Velikost: 194.1 KB 
ID: 22239  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Grafická karta nesplňuje minimální požadavky pro korektní běh Windows 7.



    EDIT:

    Našel jsem ještě tento ovladač. Nemám jej nijak odzkoušený a tudíž nemohu potvrdit/vyvrátit jeho funkčnost. Instaluješ jej na vlastní riziko !!!
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 12-07-2011 v 17:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    15

    diky vsem uz jsem si nasel ovladac,kterej win 7 bere. A uz my to jde vse o.k. Stahnul jsem si odkaz kterej my poradil uzivatel kevin00. Skusil jem si ho nainstalovat a bezi to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Na Kevina není ,zatr sakr
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosím o pomoc
    Od zelenac22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 23:39
  2. Socket 775: Prosim pomoc
    Od Master414 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 21:51
  3. Ovladače: Prosím pomoc
    Od pepina29 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 14:20
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 22:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 18:54