No vida
Někde už jsem taky našel informaci, že by měl být i v češtině, i když to není uváděné.
Richi je sám tento balíček all in one používám![]()
Njn, já prostě musím lhátChjo, to je tak když to člověk jednou nastaví a pak se rok o nic nestará
![]()
Takže do PC dám asi ten Comodo firewall.
Ještě k nezodpovězené otázce z předchozí stránky: když použiji Microsoft Security Essentials, je potřeba k němu doinstalovávat nějaký spyware program?
Vybodni se na celý MSE, dej si tam ten českej Avast, kam máš komplet ochranu. Je to českej soft, takže i podpora je v pohodě.... stačí jen jednou za rok registrace (pár kliknutí). V kombinaci s Comodem používám taky
Btw. Comodo je super, jen občas "zapomene" nastavený pravidla a ptá se znovu na totéž. A pro jeho správnou funkci a správný nastavení ti doporučuju pročíst nějakej návod - není to úplně jednoduchý.... narychlo sem našel třeba tohle a určitě najdeš i jiný![]()
Tak pro Comodo Firewall jsem už teď rozhodnutý na 100%.
Váhám už jen mezi výběrem antivirového programu: buď Microsoft Security Essentials nebo Avast.![]()
Nejde mi ani o to, který by mi více vyhovoval, určitě bych si zvykl na oba.
Spíše radši zvolit "ten lepší". Testy antivirů se stále mění, jednou je lepší tenhle, potom tamten, takže člověk neví, jaký si zvolit.![]()
U antivirů je "lepší" dost relativní pojem. Testy často vyznívají protichůdně. Sám používám Avast, takže ho pochopitelně i doporučuji. Z free antivirů je to IMHO nejkomplexnější řešení.
Asi nakonec použiji ten MSE a časem uvidíme![]()
Výborný je také Kaspersky....
Ahoj,
uz asi 4 hodiny zapolim se zavirovanym pocitacem. Zacal jsem Fake Defenderem Modem, potom ruzne malwary, ted hledam neco, co me zbavi SVCHOST.EXE.. Takze se podelim o zkusenosti.
Avast a Norton se ukazaly oba jako neschopne odolat infekci Fake Defenderu... vyradil je z provozu dokonale, nejnovejsi verze se zmohly jen na hlasky, ze moduly nejsou aktivni, bez sance aktivovat je.
AdAware nic nenasel, na druhou stranu aspon nebyl vyrazeny z provozu.
Skvelou praci odvedl Malvarebytes Anti-Malvare, ktery mi detekoval a zablokoval prichozi i odchozi nebezpecne pohyby z podezrelych serveru.. ten Fake Defender Virus a jine sbiraji hesla a odesila je na cizi servery. Rovnez, co detekoval, i odstranil. SVCHOST byl nad jeho sily.
Trojan Killer nasel mnoho - temer 1000 problemu..otazka je jak to pocita, avsak ukazal se jako biznysova past, protoze trial jen skenuje, ovsem odstrani problem az po zaplaceni... hnus. Kdybych zaplatil, SVCHOSTA by mi odstranil, detekoval ho. Na stejnem principu funguje i Spyware Doctor, ktery nasel nejakeho trojana KillAV Pareto PC Health Advisor ktery nasel 288 vsemoznych problemu, Reimage Repair, Best Removal Tool, ktere vypadaji byt spis na opravu a vycisteni registru. Vsechno biznisove pasti.
Avira Rezidentni Stit nahlasil par veci v prubehu tohohle marasmu a odstranil je. Rychly sken nenasel nic. SVCHOST zustal v pocitaci. Po skenu aktivnich aplikaci a procesu, ktery nenasel nic sla Avira ze hry, tedy uninstall a prichazi na radu Kaspersky.
Ve hre zustava take SuperAntiSpyware ktery nasel jednoho trojana.
Kaspersky 2012 pri instalaci hlasi, ze neni kompatibilni s Avirou a PC Tools Internet Security - coz je po kontrole druhe jmeno Spyware Doctora. Takovy postreh... Kasperskeho Update je snad vetsi, nez stazena originalni instalace... Ma 100MB a stahuje se rychlosti 40KBs.. horor.
Pokud jste si vzpomneli na stary dobry Spybot S&D tak ten neco malo nasel pri drivejsim skenu, jinak je na urovni AdAware. TeaTimer mi navic delal potize, blokoval se a nenasel jednoho trojana, ktereho nasel SuperAntiSpyware.
Jdu spat.. tady v recku je skoro rano. Kasperskyho to neslozilo, critical area sken vsak nic nenasel, davam full, stejne tak SuperAntiSpyware a du chrnet.. zitra dam vedet.
zatim to odeslu a pak to doedituju.... tak to prosim nequotujte, diky
PS: chci noooood, jenze jsem vyplacal jeden IP download trialu ci co a nemam flashku a konfigurovat na reckejch windowsech sdileni souboru po siti se mi nechce
Naposledy upraveno uživatelem Gullsy: 19-08-2011 v 04:12