Zdravím, chci si koupit alespoň nějaké MP3ky na běhání a rád bych za tu cenu co nejlepší - nejradši bych nějakou mp3 do tisícikoruny a pak za 500 sluchátka... u MP3ky mi stačí paměť 2GB, ale 4Gb jsou lepší a sluchátka pecky, děkuji za pomoc
jinak jsem měl kandidáty Philips GoGear a Creative Zen, jinak řekněte mi důvody prosím proč zrovna byste doporučili tyto výrobky.
Pro Clip+ hovoří zvuk, slot na karty, klip a možnost Rockboxu.
Pro Salámův Shuffle klip a kov / zpracování.
Pro Salámův Shuffle klip a kov / zpracování.
Jo, alternativní firmware pro hračičky, výhoda je v možnostech nastavení, skinech, podpoře formátů,... Tady si ho můžeš stáhnout k vyzkoušení na PC.
ok a jinak ... ten Philips GoGear a ten Creative Zen ... jsou jaký ? nebo jestli znáte aspoń, někde recenze jestli mají
Philipsy obecně mají dost slabej výstup (hlavně z hlediska výkonu, celkovou kvalitou to taky nebejvají zázraky).
Recenzí na Zeny jsou mraky, stačí zadat dotaz do Googlu.
Recenzí na Zeny jsou mraky, stačí zadat dotaz do Googlu.
dobře, tak si asi koupím tu sansu, jde mi hlavně o kvalitu zvuku a ta je prý suprová, ale hlasitost prý nic moc.. jinak jsem tady [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] našel ve slevě.. o 400kč jí, takže jestli byste nebyl někdo schopný najít sluchátka co mají tady ? .. ty Sennheisery MX 470 tu nemají bohužel :(
[quote=Darkhunter;460789]ale hlasitost prý nic moc..[/quote]
Sice to používám s dost citlivými sluchátky, ovšem maximální hlasitost by měla být dostačující na jakýchkoli sluchátkách, pokud zrovna nemají extra velkou impedanci apod. Jsou tam dvě nastavení hlasitosti, vysoká a normální. Normální dost limituje, ale s vysokou by fakt neměl být problém. :slug
Jinak recenze třeba tady nebo Google.
Sice to používám s dost citlivými sluchátky, ovšem maximální hlasitost by měla být dostačující na jakýchkoli sluchátkách, pokud zrovna nemají extra velkou impedanci apod. Jsou tam dvě nastavení hlasitosti, vysoká a normální. Normální dost limituje, ale s vysokou by fakt neměl být problém. :slug
Jinak recenze třeba tady nebo Google.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jinak k těm sluchátkám nic moc uživatelské recenze :(
jinak jsem si prošel ty recenze a budu určitě brát tu sansu, jen doufám, že seženeu 2GB verzi, jelikož připlácet 500 za další 2GB je blbost..
jinak jsem si prošel ty recenze a budu určitě brát tu sansu, jen doufám, že seženeu 2GB verzi, jelikož připlácet 500 za další 2GB je blbost..
[quote=Jiri@tncm;460802]Sice to používám s dost citlivými sluchátky, ovšem maximální hlasitost by měla být dostačující na jakýchkoli sluchátkách, pokud zrovna nemají extra velkou impedanci apod. Jsou tam dvě nastavení hlasitosti, vysoká a normální. Normální dost limituje, ale s vysokou by fakt neměl být problém. :slug
[/quote]
Yep, chce to nastavit jinej region než Evropu.
[quote=Darkhunter;460810][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jinak k těm sluchátkám nic moc uživatelské recenze :([/quote]
U každých pecek zvuk extrémně závisí na posazení v uchu. Ten, co postrádá basy dobrýho usazení zřejmě nedosáhl. To pak můžeš případně doladit použitím jiných molitanů.
[/quote]
Yep, chce to nastavit jinej region než Evropu.
[quote=Darkhunter;460810][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jinak k těm sluchátkám nic moc uživatelské recenze :([/quote]
U každých pecek zvuk extrémně závisí na posazení v uchu. Ten, co postrádá basy dobrýho usazení zřejmě nedosáhl. To pak můžeš případně doladit použitím jiných molitanů.
no ,nějak jsem nepochopil, to že má každý jiný ucho a ne každému sedí sluchátko dobře ? ... přecijen když koukám na Koss The Plug nebo ty za 250 od Sony, tak maj lepší hodnocení
Jo, každý ucho je jiný, já třeba nemůžu bez zásadního modu používat Apple pecky.
A recenze na Heurece píšou téměř vždy lidi, co nic lepšího, než recenzovanej produkt, neslyšeli, to nemá vypovídací hodnotu.
A recenze na Heurece píšou téměř vždy lidi, co nic lepšího, než recenzovanej produkt, neslyšeli, to nemá vypovídací hodnotu.
a jde mi taky o vytrvalost.. jelikož jsem zničil už 2 mp3ky - u jedný přestal fungovat konektor jack u druhý displej a asi čtvery sluchátka, například Kossky za 700kč mi vydrželi asi půl měsíce, pak se zničil konektor.. u všech sluchátek se mi rychle ničil konektor.. tak na tom mi taky záleží