Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 71

Téma: modra smrt - BSOD

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    vypada to ze to bude ramkama goldmemory jsem konecne rozjel je to vyborna vec... mel jsem to spustene asi necelych 10 minut pres 30 erroru mi to vyhazelo a pak se to hned zhroutilo a rr pc....

    a prosil bych o radu co mam udelat az si sezenu nove ramky abych tomuto problemu nejak predesel co to zpusobilo ? abych nedopadl stejne... protoze tyto ramky jsem nemel dele jak 3-4 mesice.
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 13-07-2011 v 19:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Napíš sem akú základnú dosku máš ....
    ..... a o aké ram moduly sa jedná (vyfotiť alebo opísať štítok na pamätiach) ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Jestli si je kupoval nové,tak je reklamuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Testoval si doufám po jedné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    samozdrejme pokazde do prvniho slotu a pak naopak jsem je vymenil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    googlil jsem porad abych dostal naky informace narazil jsem na nejaky programek co mi zjistil chyby s driverama a koukejte http://imageshack.us/photo/my-images/339/detectedy.jpg/

    co na to rikate ? zitra by mi meli prijit nove ramky co jsem si objednal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    googlil jsem porad abych dostal naky informace narazil jsem na nejaky programek co mi zjistil chyby s driverama a koukejte http://imageshack.us/photo/my-images/339/detectedy.jpg/

    co na to rikate ?
    Takovéto pochybné programy bych s klidem ignoroval. Spíše si tím zaděláš na další problémy.

    Upgradovat má obvykle smysl jen ovladač GK a zvukové karty (kodeku). Na webových stránkách výrobce snadno zjistíš, zda je k dispozici novější verze a co přináší (opravuje). Často update není vůbec nutný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    ja uz doopravdy nevim v cem muze byt ta chyba, mam uplne nove ramky po reklamaci a dela mi to porad dokola,kdyz zapnu jakou koli hru ,a zacnu hrat tak po chvilce automaticky cerna obrazovka a ani se mi nerestartuje pocitac.BSOD mi zacalo hazet uplne jine chyby zase 0x000000D1,0x0000007A...

    jen tak ze srandy jsem zkousel otestovat ty nove ramky pres memtest a normalne mi to naslo chybu nechapu jak je to vubec mozny, pustil jsem si ccleaner aby mi opravil registry a bylo tam strasne moc chyb z Microsoft NET framework a jeste service packu 3
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 19-07-2011 v 15:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,118

    Citace Původně odesláno od puke
    ty nove ramky pres memtest a normalne mi to naslo chybu nechapu jak je to vubec mozny
    Mozny vsechno je...otestuj pomoci goldmemory a prip. znovu reklamuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    ja to spis vidim ze ty ramky jsou v pohode a je v haji hdd nebo zakladovka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Nahraj sem screenshoty záložek CPU, Mainboard, Memory a SPD (všechny osazené sloty) z programu CPU-Z.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Nastavil jsi časování a napětí udávané výrobcem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    nic jsem s tim nedelal kde se to nastavuje ? hadam ze v biosu, nevim nic kdyztak mi to popis
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    goldmemory mi nasel pres 280 erroru na novych ramkach to musi byt volovina,to potom muzu porad davat reklamovat ramky a porad se mi budou nicit ramkama to nenia proste

    v pocitaci mam uplne posrany registry s tim by se dalo delat co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední