zbytek
Nevim,ale položku Command rate(CR) bych hodil na "2".Na CZC jsou info nějaké divné o téhle ram.Tak např. "Parametry:
Typ paměti: DDR3
Velikost [MB]: 1024
Pracovní frekvence [MHz]: 1333
CAS Latency [CL]: 9
a pak :
Konkrétně A-DATA 1GB DDR3 PC1333 CL7 je paměťový modul s kapacitou 1024 MB (v konfiguraci 128M x 64-bit) určený pro pracovní frekvence až do 1333 MHz (odpovídá PC10600). DDR3 paměti upotřebíte např. na deskách s čipsetem Intel P35 a vyšší, z nichž některé již nepodporují starší DDR2 typ. DDR3 v mnoha parametrech vylepšuje vlastnosti staršího standardu DDR2 a umožňuje výrobu čipů s vyšší pracovní frekvencí. Paměť zvládá rychlé časování CL9."
tak mi aspon pomozte vyloucit naky soucastky v cem by urcite nebyla vada, ja si myslim ze v pohode je urcite mechanika,zdroj,grafika,procesor,ramky.Videl bych chybu v zakladovce nebo HDD
a jeste jedna otazka jak tam mate obrazek s tema registrama co se s tim da udelat ?
Naposledy upraveno uživatelem puke: 19-07-2011 v 18:58
Pokud si nejsi jist diskem,otestuj ho v HDtune záložka error scan,koukni na smart,mělo by být všude OK.Deska je v pořádku.
Nastav paměti správně ručně v biosu a pak testuj !
Každý soft na čištění ti něco najde,ted používáš takový a když stáhneš makový tak něco najde taky.Pokud chceš mít klid na duši,tak jedině nová čistá instalace OS
Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 19-07-2011 v 19:16
ignorovatPůvodně odesláno od puke
![]()
no ale to vubec nic nespravi 2x uz jsem reinstaloval OS a druhy den mi to dela uplne stejne chyby.
Naposledy upraveno uživatelem puke: 19-07-2011 v 19:21
vysledek testu HD
Kravina to nebude. GoldMemory je důvěryhodný program.
Přehoď CR na 2, a otestuj znovu. Také by mohl pomoci nový BIOS.
a kde se to dela,kde to prehodim ?tady uz se nejak neorientuju...bios by se dal stahnout nebo ne ?
S tým updatom biosu pozor ...
Za prvé: podľa screenov sa nejedná o dosku M4N68T V2, ako tu uvádzal/linkoval .... ale M4N68T
Za druhé: neriskoval by som update biosu s chybujúcimi pamäťami ....
Takže, ako tu už odznelo : nastaviť pamäte ručne, aj keď podľa screenov je to v pohode (čo sa týka časovania) .... doporučujem však kontrolu a zvýšenie napájacieho napätia ramiek. Ak to nepomôže zmeniť CR na 2 ....
takovyhle mam moznosti nastaveni pameti v biose,mi reknete jak to mam nastavit
MEMORY CLOCK MODE- 400MHz,533MHz,667MHz,800MHz
DRAM TIMING- AUTO,DCT 0,DCT 1,BOTH
MEMORY VOLTAGE- min. 1.2000V ; max. 2.4450V