Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 71

Téma: modra smrt - BSOD

  1. #31
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    nic jsem s tim nedelal kde se to nastavuje ? hadam ze v biosu, nevim nic kdyztak mi to popis
    No já to z hlavy taky nevim ,koukni do manuálu.Mělo by to být v ADVANCED/JumperFree na manual,poté frekvenci ram nastavíš dle výrobce.Poté bys měl najít položku Dram timing mode,nasvavíš manual a zadáš hodnoty opět udávané výrobcem.To samé i s napětím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Nahraj sem screenshoty záložek CPU, Mainboard, Memory a SPD (všechny osazené sloty) z programu CPU-Z.
    pridal jsem tam i obrazek s tema registrama protoze to proste neni normalni
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: cpu.JPG 
Zobrazení: 123 
Velikost: 143.3 KB 
ID: 22273   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: main.JPG 
Zobrazení: 110 
Velikost: 132.9 KB 
ID: 22274   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: memory.JPG 
Zobrazení: 105 
Velikost: 115.8 KB 
ID: 22275   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: spd.JPG 
Zobrazení: 95 
Velikost: 122.6 KB 
ID: 22276   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: registry.JPG 
Zobrazení: 112 
Velikost: 135.3 KB 
ID: 22277  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    zbytek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: caches.JPG 
Zobrazení: 85 
Velikost: 124.4 KB 
ID: 22278   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: graphics.JPG 
Zobrazení: 88 
Velikost: 120.7 KB 
ID: 22279  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Nevim,ale položku Command rate(CR) bych hodil na "2".Na CZC jsou info nějaké divné o téhle ram.Tak např. "Parametry:

    Typ paměti: DDR3
    Velikost [MB]: 1024
    Pracovní frekvence [MHz]: 1333
    CAS Latency [CL]: 9
    a pak :
    Konkrétně A-DATA 1GB DDR3 PC1333 CL7 je paměťový modul s kapacitou 1024 MB (v konfiguraci 128M x 64-bit) určený pro pracovní frekvence až do 1333 MHz (odpovídá PC10600). DDR3 paměti upotřebíte např. na deskách s čipsetem Intel P35 a vyšší, z nichž některé již nepodporují starší DDR2 typ. DDR3 v mnoha parametrech vylepšuje vlastnosti staršího standardu DDR2 a umožňuje výrobu čipů s vyšší pracovní frekvencí. Paměť zvládá rychlé časování CL9."
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    tak mi aspon pomozte vyloucit naky soucastky v cem by urcite nebyla vada, ja si myslim ze v pohode je urcite mechanika,zdroj,grafika,procesor,ramky.Videl bych chybu v zakladovce nebo HDD

    a jeste jedna otazka jak tam mate obrazek s tema registrama co se s tim da udelat ?
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 19-07-2011 v 18:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    tak mi aspon pomozte vyloucit naky soucastky v cem by urcite nebyla vada, ja si myslim ze v pohode je urcite mechanika,zdroj,grafika,procesor,ramky.Videl bych chybu v zakladovce nebo HDD

    a jeste jedna otazka jak tam mate obrazek s tema registrama co se s tim da udelat ?
    Pokud si nejsi jist diskem,otestuj ho v HDtune záložka error scan,koukni na smart,mělo by být všude OK.Deska je v pořádku.
    Nastav paměti správně ručně v biosu a pak testuj !

    Každý soft na čištění ti něco najde,ted používáš takový a když stáhneš makový tak něco najde taky.Pokud chceš mít klid na duši,tak jedině nová čistá instalace OS
    Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 19-07-2011 v 19:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Citace Původně odesláno od puke
    s tema registrama co se s tim da udelat ?
    ignorovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    no ale to vubec nic nespravi 2x uz jsem reinstaloval OS a druhy den mi to dela uplne stejne chyby.
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 19-07-2011 v 19:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    vysledek testu HD
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HD.JPG 
Zobrazení: 113 
Velikost: 200.6 KB 
ID: 22280  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    Konkrétně A-DATA 1GB DDR3 PC1333 CL7 je paměťový modul s kapacitou 1024 MB (v konfiguraci 128M x 64-bit) určený pro pracovní frekvence až do 1333 MHz (odpovídá PC10600).
    Paměť má dle CPU-Z Kingston. Nastavení vypadá OK kromě CR, které bych změnil na 2.

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    no ale to vubec nic nespravi 2x uz jsem reinstaloval OS a druhy den mi to dela uplne stejne chyby.
    Proveď znovu test pomocí GoldMemory, protože tam máš nyní jinou paměť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Paměť má dle CPU-Z Kingston. Nastavení vypadá OK kromě CR, které bych změnil na 2.


    Proveď znovu test pomocí GoldMemory, protože tam máš nyní jinou paměť.
    jak rikam uz jsem testoval pres GM tu novou pamet a ukazalo mi to tam nejak 280 erroru coz musi byt totalni kravina,kdyz jsem ji dneska koupil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Kravina to nebude. GoldMemory je důvěryhodný program.

    Přehoď CR na 2, a otestuj znovu. Také by mohl pomoci nový BIOS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    a kde se to dela,kde to prehodim ?tady uz se nejak neorientuju...bios by se dal stahnout nebo ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    S tým updatom biosu pozor ...
    Za prvé: podľa screenov sa nejedná o dosku M4N68T V2, ako tu uvádzal/linkoval .... ale M4N68T
    Za druhé: neriskoval by som update biosu s chybujúcimi pamäťami ....

    Takže, ako tu už odznelo : nastaviť pamäte ručne, aj keď podľa screenov je to v pohode (čo sa týka časovania) .... doporučujem však kontrolu a zvýšenie napájacieho napätia ramiek. Ak to nepomôže zmeniť CR na 2 ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    takovyhle mam moznosti nastaveni pameti v biose,mi reknete jak to mam nastavit
    MEMORY CLOCK MODE- 400MHz,533MHz,667MHz,800MHz
    DRAM TIMING- AUTO,DCT 0,DCT 1,BOTH
    MEMORY VOLTAGE- min. 1.2000V ; max. 2.4450V
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední