Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 71 z 71

Téma: modra smrt - BSOD

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    v tom stitku co je na zdroji se nevyznam :-D tady mas foto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20072011296.jpg 
Zobrazení: 95 
Velikost: 269.2 KB 
ID: 22288  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Chlape, s tebou je práce. Pár postů zpátky uvádíš, že máš Fortron, a teď se ukáže že Rexpower (mimochodem jedna z nejhorších sra.ek).

    Zdroj bude chtít každopádně vyměnit. Postačí Seasonic 350W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    mam doma nejakej RHoS 350W sem ho tam dal tak jsem zvedavej... mam zacit testovat nebo co prvne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Jo, rovnou spusť GM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    takze zpocatku se zdalo ze to bylo zdroje ale dneska opet to dela to same dneska mi BSOD hodil tuhle chybu STOP 0x0000000A nevim co si o tom mam myslet
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Vlož sem minidump.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    mas to tu v raru
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    dokonce se mi tedka stalo kdyz pc necham zapnute,odejdu nekan na nakych 20 min. tak kdyz se vratim mam tam pokazdy automaticky sporic a nikdy se to neda probudit at delam cokoli... podle me tedka to je urcite zakladovka ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    tedka je mi takovy podivny to ze mi strasne laguje internet asi 3 hodiny a jeste mi to nespadlo ani pri hrani her coz se docela divim, taky me napada jestli je tu moznost ze bych mel v kompu nakej masivno virus ? na kterej se neprijde ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    taky mi to zaclo hazet chybu drwtsn32.exe +exploler.exe po odkliknuti na neodesilat mi zamrzne pc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Nejlepší bude, když to odneseš na diagnostiku do servisu. Chyby v dumpech jsou rozličného rázu. Chyba bude skoro jistě v HW. Může jít i o kombinaci více problémů. Takhle na dálku to zjevně nevyřešíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345