Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 71

Téma: modra smrt - BSOD

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    zniceho nic se zasekne pc at delam cokoli,hraju, sem na plose nebo na netu, pak hodi mi modrou obrazovku,a vzdy mi to hodi nejakou z techto chyb: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (0X0000000A) ; MEMORY_MANAMEGENT ; BAD_POOL_HEADER - (0x00000019) ; nebo PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA - (0x00000050),potom se mi restartuje pc a cerna obrazovka nezapina se mi monitor na nic nereaguje, musim pokazde vypnout na nakou chvilku zdroj a pak zase zapnout a potom mi to vetsinou nabehne az na plochu bez problemu... a napriklad kdyz pustim ad-ware nebo antivirus tak se mi to stane uplne pokazde jako kdyby bylo neco s pameti,jinak jsem uz 2x reinstaloval windows vubec to nepomohlo druhy den to bylo uplne to stejny,taky jsem vam sem pridal slozku minidump, predem bych chtel podekovat za rady

    vysledek memtestu : http://imageshack.us/photo/my-images/9/memtestp.jpg/
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 12-07-2011 v 22:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    jako kdyby bylo neco s pameti
    A zkousel jsi ji otestovat? Programy Memtest ci Goldmemory mas i zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    temer 100% pameti nebo problemy s napajenim pameti...
    zkus pameti jen vysunout ze slotu a znovu "zaklapnout", pripadne ocistit kontakty, co to udela...
    a samozrejme otestovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    ano, memtestem mas tam screen jak mi to vyhodilo memory error detected ! a tech erroru tam bylo asi 5x. ale i kdyz mi to hodilo furt si myslim ze to nejsou ty ramky nebo proste ze to bude jeste neco jinyho krome toho ale je to slozity BSOD mi pokazde ukaze jinou STOP chybu... ty pameti uz jsem zkousel tolikrat prehodit po vsech slotech,nebo nechat jen jednu pak vymenit s druhou a stejne nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    ano, memtestem mas tam screen jak mi to vyhodilo memory error detected ! a tech erroru tam bylo asi 5x. ale i kdyz mi to hodilo furt si myslim ze to nejsou ty ramky nebo proste ze to bude jeste neco jinyho krome toho ale je to slozity BSOD mi pokazde ukaze jinou STOP chybu... ty pameti uz jsem zkousel tolikrat prehodit po vsech slotech,nebo nechat jen jednu pak vymenit s druhou a stejne nic.
    Memtest ukázal chybu, takže vyřešeno. Stačí 1 chyba během pár hodin testu a dokáže to udělat divy s počítačem. Projistotu zkus GoldMemory (vypálit a nabootovat, po 5 hodinách nesmí být ani 1 chyba). Memtesty z prostředí win jsou velmi nespolehlivý (ale když tu chybu našel i tenhle memtest ...)

    Různé chyby to hází, protože chybný data z RAM mohou způsobit chybu ovladače, programu, ... vpodstatě čehokoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,846

    tak uz nic, ked vyriesene
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    moc s gold memory neumim,stahnul jsem jak jste mi dali link spustim gm.exe ukaze se mi prikazovy radek na 3 sec a okamzite se me strati

    ale zatim jsem jen otestoval jen 1gb ramku, tedka jdu na druhou co mam 2gb v druhym slotu...horsi bude kdyz tak 2gb ramka mi nehodi zadnou chybu a bude slapat o.k a porad mi to bude delat-BSOD
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 12-07-2011 v 23:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Projistotu zkus GoldMemory (vypálit a nabootovat, po 5 hodinách nesmí být ani 1 chyba)
    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    moc s gold memory neumim,stahnul jsem jak jste mi dali link spustim gm.exe ukaze se mi prikazovy radek na 3 sec a okamzite se me strati
    V archíve gm692 máš cdrom.iso, ten vypáliš na cd a nabootuješ ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    Takze druhou ramku jsem otestoval memtestem a zhruba na 90% se mi pokazde zniceho nic restartuje pc...nevyhodi mi to ani zadnej memory error detected.Potom nasleduje cerna obrazovka a nic se nedeje zadny BSOD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Vadná ramka - tu imho nie je čo riešiť ......

    Lepšie je testovať mimo win, tzn. nabootovať memtest, goldmemory alebo HirensBootCD (ten obsahuje obidva spomínané testy pamätí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    mensi problem ze jsem vypalil presne ten soubor jak jste rikali, v biosu nastavim bootovani na 1 misto s cd-rom a ono mi to stejne nenabootuje ..

    a ta prvni ramka bude teda taky v haji ? ? ta hazi zase pro zmenu errory..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    mensi problem ze jsem vypalil presne ten soubor jak jste rikali, v biosu nastavim bootovani na 1 misto s cd-rom a ono mi to stejne nenabootuje ..
    A palil jsi to jako obraz disku nebo jako datovy disk? Jinak memtest je na skoro vsech LiveCD linuxu...
    Az budes mit funkcni medium, otestuj kazdou pamet zvlast.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    jako datovy disk
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    jako datovy disk
    Coz je spatne. Takze znovu a lepe
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    odjel jsem na koupak, nechal jsem zapnute pc a kdyz jsem se vratil nestacil jsem se divit co mi to vyskocilo videl jsem to poprve v zivote nepomuze to k necemu ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 13072011280.jpg 
Zobrazení: 175 
Velikost: 401.6 KB 
ID: 22243  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední