Gigabyte DS4 a ovladače SATA
Dočetl sem se,že před instalačkou Windows se musí dát ovladače SATA.Můžete mě poradit,ktarý ten ovladač na SATA?Dal jsem to na disketu,ale teď,když zmáčknu S,tak mě to dá výběr,ze čtyř driverů.A nevím,který je ten správný.Dával jsem tam tyto ovladače od Gigabytu-motherboard_driver_sataraid_intel_bootdisk_32. Díky
Required tam myslím nebylo.Zítar na to vletím,tak bych to chtěl zprovoznit.Byly tam asi ICH8R,ICH9r,některý má v závorce mobile a ještě jeden.
pas!k:myslíš,že není důvod to hnát přes SATA...stačí IDE?Je nějaký rozdíl v rychlosti disku?
pas!k:myslíš,že není důvod to hnát přes SATA...stačí IDE?Je nějaký rozdíl v rychlosti disku?
Určitě se hnát do SATA! naco jako mít SATA disk, který pojede na IDE? Uplná blbost! Zjisti si kdo má stejnou desku a jak instaluje on SATA disky...
boze to je zase tema .. radeji to nebudu komentovat .. J opravdu nepredstavitelny problem sehnat sata drivery .. co treba takhle adresa http://www.gigabyte.com.tw ? co treba google ? co treba se porad nespolehat na to ze to za mne nedko vyresi a trosku se zapojit ?
neda me to a napis sem presny postup:)
1. klikni Sem a z nektereho odkazu si stahni drivery. (tzn. klikni na nektery z napsiu download pak vyskoci okno s nazvem stazeni souboru klikni na ulozit vyber nekde nejake misto na svem disku kam se soubor ulozi)
2. Poklikej na stazeny soubor vyskoci dosovske okno ktere s ete zepta jestli chces soubor rozbalit zadej Y a a dej enter soubor se rozbali.
3. Soubory nahrej na disketu a vraz ji do mechaniky.
4. Pri zacatku instalaci xp kdyz bude dole hlaska abys zmacknul F6 pro instalaci dalsich driveru tak ucin (zmackni F6) potom az prijde cas da ti instalace moznost vybrat ktere drivery z diskety chces instalovat klidne je tam dej vsechny
5. Problem vyresen .
1. klikni Sem a z nektereho odkazu si stahni drivery. (tzn. klikni na nektery z napsiu download pak vyskoci okno s nazvem stazeni souboru klikni na ulozit vyber nekde nejake misto na svem disku kam se soubor ulozi)
2. Poklikej na stazeny soubor vyskoci dosovske okno ktere s ete zepta jestli chces soubor rozbalit zadej Y a a dej enter soubor se rozbali.
3. Soubory nahrej na disketu a vraz ji do mechaniky.
4. Pri zacatku instalaci xp kdyz bude dole hlaska abys zmacknul F6 pro instalaci dalsich driveru tak ucin (zmackni F6) potom az prijde cas da ti instalace moznost vybrat ktere drivery z diskety chces instalovat klidne je tam dej vsechny
5. Problem vyresen .
Když chci nainstalovat ovladače Matrix Storage,tak mě to napíše...tento systém nesplňuje minimální požadavky.Neví někdo kde je chyba?
Můžu tam dát na SATA II tyto ovladače.? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=3137
Nemám disketovku,tak to přes nLite přiřadím k Win,nastavím Bios a můžu instalovat?Jo a F6 už nemusím vyvolat,když sem dal ovladače na CD.?
Nemám disketovku,tak to přes nLite přiřadím k Win,nastavím Bios a můžu instalovat?Jo a F6 už nemusím vyvolat,když sem dal ovladače na CD.?