Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Problém s grafickou kartou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    5

    Zdravím, potřeboval bych vědět jestli je možné provozovat Shapphire 5570 na desce MSI K8N Neo3 a zdroji 500W. Dík Všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Deska by mela mit jak AGP, tak PCIe, takze v tom by problem byt nemel, otazka je, nakolik se investice do stavajici platformy vyplati

    u zdroje hodne zalezi na znacce, ale s 500W by nemel byt problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    5

    Ano to jsem si taky myslel ale když kartu připojím tak se chladič rozběhne ale na monitoru je černo a počítač nenabíhá. Ví někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Neni potreba jenom resetovat BIOS? Jinak s AGP kartou pocitac pracuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Možno má starú verziu Pcie 1.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Neni potreba jenom resetovat BIOS? Jinak s AGP kartou pocitac pracuje?
    To nevím jak se dělá. Pokud můžeš tak poraď. dík


    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Možno má starú verziu Pcie 1.0
    Ne ne. Tahle deska má nForce4-4x takže by měla mít i PCIe 2.0.

    Jinak stará grafika byla v PCIe slotu a pracovala bez problémů. A není tam AGP slot jen AGR ale není používán.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Doska má One PCI Express x16 slot (PCI Express Bus specification v1.0a compliant) ......

    Čo si tam mal za grafiku predtým? Aký máš procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    5

    Byla tam GeForce 7300LE a procesor je AMD Athlon 64 3200+. A teď na to taky koukám že má jen PCIe 1.0a. Ale to by nemělo hrát žádnou roli. Jsou kompatibilní oběma směry a liší se jenom teoretickou propustností. Nebo se snad pletu?
    Naposledy upraveno uživatelem Kubul: 14-07-2011 v 14:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Ideálne by bolo objednať vga cez net, v prípade problémov máš 14-dňovú lehotu na vrátenie .....

    Spätná kompatibilita je síce deklarovaná, ale net je plný problémov práve s v1.0a
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek

    Spätná kompatibilita je síce deklarovaná, ale net je plný problémov práve s v1.0a
    V kombinácii s ATi.. sa pametám, veľa ľudí dávalo GTX 460 tiež do PEG 1.0a išlo to.. ale ATi sú anto náchylnejšie asi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Neni potreba jenom resetovat BIOS?
    A kdyby nezabralo, tak flashnout aktuální, pakliže tam není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Našiel som aj 8800, 260 ...takže by som nespoliehal, že je to problém iba ati grafík ....

    Imho ale kupovať novú grafiku do toho pc sa neoplatí ....skôr by som sa mrkol po bazároch, aukro
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Kubul Zobrazit příspěvek
    To nevím jak se dělá. Pokud můžeš tak poraď. dík
    1) vypoj PC z elektriky
    2) na zakladni desce najdi jumper CLR CMOS a prehod ho NEBO vyndej tu plochou baterii na aspon 20-30 vterin
    3)vrat jumper / baterku zpatky
    4) zapni PC zpatky do 220
    5) startujemeeeee

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Imho ale kupovať novú grafiku do toho pc sa neoplatí ....skôr by som sa mrkol po bazároch, aukro
    asi tak, vzdyt snad i nejaka novejsi deska s integrovanou grafikou bude lepsi nez tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    5

    Takže BIOS byl resetován a vůbec to nepomohlo. Nemáte ještě někdo nějakej nápad? Předem dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s grafickou kartou
    Od GAGO444 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2014, 12:17
  2. Problem s grafickou kartou...
    Od Frankie01 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2012, 23:10
  3. Problém s Grafickou kartou
    Od fokus1969 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 09-02-2011, 19:19
  4. Problém s Grafickou kartou
    Od JusT1ce v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-10-2008, 10:47
  5. Problém s grafickou kartou
    Od chongoo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 19:26