Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zvukovka - Problem (+ videodokumentace a audiodokumentace)

Mikkes (17)|25.5.2007 18:44
Sound Blaster Audigy SE v zostave AMD Athlon 3200+/64 bit, 2 GB DDR/400, 2xATA, Gainward GF 7600 GS.

Problémom sú komunikačné programy ako Ventrilo či Teamspeak. Ak nahrávam zvuk prostredníctvom mikrofónu vo Windows a tieto programy nemám zapnuté, všetko je OK. Po ich zapnutí počujú "na druhej strane linky" striedavo moj hlas a chrapčanie, neuveriteľné chrapčanie ktoré trhá ušné bubienky. Najväčším problémom však zostáva to, že tieto výpadky nie sú pravidelné, niekedy to chvíľu ide inokedy zas vôbec nie. Na bližšie pochopenie problému prikladam video a zvukový záznam ! Verím že sa nájde niekto, kto už tento problém vyriešil. Dikes

Odporúčam najrpv pozrieť video a potom v poradí, tak ako sú zobrazené na videonáhrávke, vypočuť zvukové záznamy !
Mikkes (17)|31.5.2007 15:33
hmm, nikto netuší ?

Skúšal som zvukovku vymeniť, do slotu som dal staručkú Sound Blaster 128 PCI, všetko ide úplne v pohode, žiadne chrapčanie ! Karta ma však jednu nevýhodu, jej podpora končí systémom WinXP, vo Viste ide avšak nie na 100 %.
ZpeT (4)|1.6.2007 12:45
Jaky teda pouzivas operacni system?
Mikkes (17)|9.6.2007 02:00
Samozrejme bavíme sa o fungovaní pod operačným systémom WinXP !!

Vistu som spomenul iba z dôvodu nepodpory zvukovej karty Sound Blaster 128 PCI, ak by tento starček šľapal aj pod Vistou, na Audigy sa zvysoka.............

Vráťme sa teda k problému, čo spôsobuje moje problémy so zvukovou kartou SOUND BLASTER AUDIGY SE POD OPERAČNÝM SYSTÉMOM WIN XP ????
endivie (99)|9.6.2007 12:00
takze za prvy,ovladace...za druhy konfilkt IRQ,dej zvukovku do jineho slotu,za treti reklamuj zvukovku
Mikkes (17)|9.6.2007 18:47
takže je to asi jasné, ovládačov som skúšal mnoho žiaden nezabral, sloty som skúšal už všetky, doska ma 3xPCI, ak ostáva už len reklamácia tak to som vážne zmenil názor na firmu CREATIVE !
Jezevec (607)|9.6.2007 19:40
Neexistuje firma, jejiz vsechny vyrobky od prvniho do posledniho kusu by byly bezchybne, dulezite spis je, jak casto se to stava nebo jak vyresi prodejce tu pripadnou reklamaci;)