Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Smazání emailů ze serveru při použití poštovního klienta

Stetha (66)|20.7.2011 10:27
Zdravím, nedávno jsem si na počítač nainstaloval emailovýho klienta eM klient. Byl jsem s ním celkem spokojen, bohužel po vypršení trial verze byl omezen na používání pouze 2 účtů, ja aktivně používám 3, takže jsem se rozhodl s ním skoncovat. Naneštěstí jsem zjistil, že jsem v hromadě nastavení přehlídl položku "smazat emaily ze serveru" a tím jsem přišel o všechny emaily za posledních pár let, které jsem měl uložené na seznamu. Tím, že byly na seznamu, jsem k ním měl vždy přístup z jakéhokoliv místa. Teď je mám bohužel uložené v programu, který nechci dál používat. Navíc se mi dnes podařilo skoro to samé, kdy při vytvoření účtu v Outlooku jsem "přišel" i o těch pár poslednich kousků za týden zpátky
Ví někdo, co s tím?

Emaily se mi podařilo vyexportovat ve formátu .eml.

díky Petr
forbidden (23)|20.7.2011 10:38
eM klienta neznám, ale já bych to udělal tak, že bych v něm nastavil ten účet na seznamu a připojení přes IMAP4. Pak bych prostě na server naházel všechny zprávy zpět a dal synchronizaci složek.
Stetha (66)|20.7.2011 10:51
U seznamu IMAP nastavit nejde, ale u gmailu jo. Takže teď jsem trochu pokročil a emaily dostal na gmail..ale přesto by bylo ještě lepší je zase mít zpátky na seznamu..
forbidden (23)|20.7.2011 10:55
Mělo by to jít.
Stetha (66)|20.7.2011 14:16
Tak to se omlouvám, nešlo mi to v tom eM clientu, ale to bylo asi tím, že jsem to neměl nastavený přímo na seznamu.
Přesto se mi ale nedaří ty emaily dostat na seznam. Už je mám uložený v Outlooku ve speciální složce, v eM Client to samý, bohužel u obou mi to píše, že se nejde připojit k serveru (poté, co jsem tam nastavil IMAP)..
kevin00 (10238)|20.7.2011 14:28
V emailové schránce Seznam musí být IMAP přístup povolen. Ovšem IMAP přístu není zrovna nejlépe vyřešen :(
Pokud máš email uložené v gmail účtu, zkusil bych je stáhnout do Seznam emailu pomocí možnosti Nastavení vzdálených účtů (Nastavení ? Pokročilá nastavení) :notsure
Stetha (66)|20.7.2011 16:51
Tak díky za rady, nakonec jsem to nějakým záhadným způsobem rozběhal :) povedlo se mi to přes ten outlook, sice se nepřenesli ještě všechny maily, hází to chybu (podle google kvůli tomu, že přenáším moc emailů), ale tak snad je tam časem dostanu všechny :) všem díky moc za pomoc :)