Smazání emailů ze serveru při použití poštovního klienta
Zdravím, nedávno jsem si na počítač nainstaloval emailovýho klienta eM klient. Byl jsem s ním celkem spokojen, bohužel po vypršení trial verze byl omezen na používání pouze 2 účtů, ja aktivně používám 3, takže jsem se rozhodl s ním skoncovat. Naneštěstí jsem zjistil, že jsem v hromadě nastavení přehlídl položku "smazat emaily ze serveru" a tím jsem přišel o všechny emaily za posledních pár let, které jsem měl uložené na seznamu. Tím, že byly na seznamu, jsem k ním měl vždy přístup z jakéhokoliv místa. Teď je mám bohužel uložené v programu, který nechci dál používat. Navíc se mi dnes podařilo skoro to samé, kdy při vytvoření účtu v Outlooku jsem "přišel" i o těch pár poslednich kousků za týden zpátky
Ví někdo, co s tím?
Emaily se mi podařilo vyexportovat ve formátu .eml.
díky Petr
Ví někdo, co s tím?
Emaily se mi podařilo vyexportovat ve formátu .eml.
díky Petr
eM klienta neznám, ale já bych to udělal tak, že bych v něm nastavil ten účet na seznamu a připojení přes IMAP4. Pak bych prostě na server naházel všechny zprávy zpět a dal synchronizaci složek.
U seznamu IMAP nastavit nejde, ale u gmailu jo. Takže teď jsem trochu pokročil a emaily dostal na gmail..ale přesto by bylo ještě lepší je zase mít zpátky na seznamu..
Tak to se omlouvám, nešlo mi to v tom eM clientu, ale to bylo asi tím, že jsem to neměl nastavený přímo na seznamu.
Přesto se mi ale nedaří ty emaily dostat na seznam. Už je mám uložený v Outlooku ve speciální složce, v eM Client to samý, bohužel u obou mi to píše, že se nejde připojit k serveru (poté, co jsem tam nastavil IMAP)..
Přesto se mi ale nedaří ty emaily dostat na seznam. Už je mám uložený v Outlooku ve speciální složce, v eM Client to samý, bohužel u obou mi to píše, že se nejde připojit k serveru (poté, co jsem tam nastavil IMAP)..