Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Paměti na AM3+

petrcomp (62)|22.7.2011 10:23
Zdravím, poraďte jaký kit 2x4GB na desku GA-990FXA-UD5 - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3891#ov
nejlépe 1866/2000MHz.
Paměti uvedené v Qualified Vendors List v této rychlosti buď nejsou, nebo se u nás neprodávají.
Vyjímku tvoří jen Corsair a s těmi nemám zkušenosti.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
NHKG (1136)|22.7.2011 10:55
Co budeš dělat na tom počítači? Pamětí mají na výkon PC většinou minimální vliv a i slušné OC jde udělat s obyčejnými pamětmi.

Obyčejné: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejlepší co mají smysl: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (Ale při OC dokáží ty levnější skoro to samé.)
petrcomp (62)|22.7.2011 11:16
[quote=NHKG;462831]Co budeš dělat na tom počítači? Pamětí mají na výkon PC většinou minimální vliv a i slušné OC jde udělat s obyčejnými pamětmi.

Obyčejné: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejlepší co mají smysl: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (Ale při OC dokáží ty levnější skoro to samé.)[/quote]

Mám doma na všech 3.PC jen Geily a Kingstony na 1333MHz. Jen kvůli podpoře new CPU - 1866MHz bych chtěl uvedené frekvence.
Na PC se dělá takovej ten průměr, nějaký ty videa z kamery, hry...
Jandaskunk (2330)|22.7.2011 11:58
Na to postačí bohatě, co postoval NHKG....ta deska je taky naprosto zbytečná a zbytečně drahá...FX série mají smysl jen pokud chceš provozovat CF (což obecně pro mě smysl nemá, ale tak někdo má třeba hodně peněz...)
petrcomp (62)|22.7.2011 12:44
[quote=Jandaskunk;462839]Na to postačí bohatě, co postoval NHKG....ta deska je taky naprosto zbytečná a zbytečně drahá...FX série mají smysl jen pokud chceš provozovat CF (což obecně pro mě smysl nemá, ale tak někdo má třeba hodně peněz...)[/quote]

Nemám hodně peněz - jsem v invalidním důchodu, ale je to můj jedinej koníček. Nepiju, nekouřím a víceméně to mám už za pár a tak si dělám radost alespoň s tímto.
Můj původní dotaz směřoval k vyjádření se o modulech uvedené frekvence a zejména na značku Corsair a ne nějakého poměru, standartu atd.
Provozovat chystám SLI 2x GTX560Ti
Chtěl jsem jen předejít nějakému špatnému rozhodnutí ohledně výběru.
Ale i tak Vám všem děkuji a já si tedy nějaký vyberu podle sebe.
Třeba podle barvy...