Problém se zapnutí pc
Dobrý den.
Mám problém se zapnutí PC. Zapnu pc normálně v pohodě se načítá ale je taková horší grafika. když už by se měla načíst plocha tak zčerná obrazovka a nic to nedělá. když zapnu pc v nouzovém režimu vše funguje ok. jednou se mi pc povedlo spustit normálně ale po zapnutí internetového prohlížeče mi zablbla grafika a zčernala obrazovka. stalo se mi to už jednou když jsem přetahnul hru z jineho pc na muj a restartoval sem pc tak už nenaběhl. tak sem to hodil do nouzoveho režimu tam tu hru vymazal a zase to šlo ale po několika minutách stejná chyba jak jsem psal.
Sestava PC:
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.81GHz
Paměť (RAM): 4x 2GB
GK: NVIDIA GeForce 7600 GS
Děkuji za odpověd
Mám problém se zapnutí PC. Zapnu pc normálně v pohodě se načítá ale je taková horší grafika. když už by se měla načíst plocha tak zčerná obrazovka a nic to nedělá. když zapnu pc v nouzovém režimu vše funguje ok. jednou se mi pc povedlo spustit normálně ale po zapnutí internetového prohlížeče mi zablbla grafika a zčernala obrazovka. stalo se mi to už jednou když jsem přetahnul hru z jineho pc na muj a restartoval sem pc tak už nenaběhl. tak sem to hodil do nouzoveho režimu tam tu hru vymazal a zase to šlo ale po několika minutách stejná chyba jak jsem psal.
Sestava PC:
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.81GHz
Paměť (RAM): 4x 2GB
GK: NVIDIA GeForce 7600 GS
Děkuji za odpověd
no obraz vypadá jak bych to řekl.... každé písmenko jinak barevné jedno bíle druhé zas červené.
Ted se mi pc povedlo zapnout naprosto v pohode. obraz dobrý ale jak zapnu hru tak to začne blbnout takže asi vadná GK
Ted se mi pc povedlo zapnout naprosto v pohode. obraz dobrý ale jak zapnu hru tak to začne blbnout takže asi vadná GK
Tak to je jasné. Budeš muset sehnat novou GK. Můžeš se ještě pokusit starou zachránit upečením v troubě, ovšem s nejistým výsledkem.
[quote=Houskyn;462890]Kámoš mi doporučil tuhle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
To není moc dobrá koupě.
Doporučil bych některou z těchto (seřazeno dle výkonu a ceny):
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
To není moc dobrá koupě.
Doporučil bych některou z těchto (seřazeno dle výkonu a ceny):