Původně odesláno od
Scot2
nie o to mi nejde, ide mi o to aby mi užívatelia napísali na neho svoj názor, užívatelia čo ho používajú, opravujú, narábajú s nim, prosto sú s nim v kontakte.... čo sa týka tej ceny a kvality máš pravdu aj keď nie vždy to je tak (vyšia cena = vyšia kavlita).... hmm nízka cena na Vaio? oni maju NTB od 250 po 2500 euro... neviem ale mne sa 24 000 za NTB zdá ako dosť... čítal som článok kde pred pár rokmi ho mal málo kto lebo cena bola príliš velká tak sa rozhodli spustiť z ceny a dnes su už priatelne lebo pochopili že iba tade vedie cesta ku zákazníkom, komplexne som sa na internete dočítal (asi od 20 ludi dozvedel) že sony patrí medzi kvalitne značky s garantovanou kvalitou. Keď vyrábajú kvalitné veci neverím že keď cena bude o 400 eur nižšia automaticky urobia šrot čo nič nevydrží. Viem že do neho nedajú super komponenty ale aj ta ho urobia aby vydržal čo najdlhšie aj keď nebude špičkový ... Si z Česka a preto ťa berem s rezervou (iná krajina, iné podmienky, iné vyrobky, iné ceny) ako som pozeral český trh samé ACER a HP idú na dračku kdežto u nás sa radia medzi tie najhoršie... pozri si slovensky bazar 60% NTB je tam acer a HP a si nemyslim že preto lebo dostali zlý zo série ale niekde inde bude problém... a neraz zaplatili aj nad 600 euro za NTB ale bohužial nieje s ním všetko v poriadku....
čo sa týka využitia som obyčajný užívatel a potrebujem ho na prácu, oddych (hry, chatovanie), budem musieť pracovat (na ňom) v grafickej oblasti, vzdelanie ja som si ho vybral (kôli parametrom) a tie mi vyhovuju úplne... ja sa zaujímam o značku preto lebo ju velmi nepoznám... neviem čo si mám o nej myslieť preto chcem počuť (vidieť) názory ľudí čo s ním boli/sú v kontakte
"Znám několik lidí, co má/mělo Vaio. Znám ty, co ho mají už přes 2 roky a jsou spokojeni. A znám taky takové, co se ho po půl roce rádi zbavili"
zbavili ale prečo? vieš niekto si pustí hru na najvyšších rozlíšeniach a začne mu sekať a preto povie že mu nevyhovuje chápeš všetko treba brať s rezervou... vieš ja ho chcem aspoň na 4- a viac rokov preto si vyberám dačo čo mi stačí viac ako na bežnú prácu lebo ja nechcem každé 2 roky kupovať nový...