Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: PC sa nastartuje na 3sec a vypne sa :(

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    52

    caute,, skusal som na tejtozostave grafiku

    HD5770 1GBGDDR5 pci-e

    na celeron 1jadro 2,93ghz
    1gb ram ddr2 800mhz
    msi 915g combo


    zapojil som ju,, strcil ten kabel od grafiky do grafiky a tie dva som zapojil do tych koncoviek co idu do zdroja,, zapol som pc a pc sa zapol aj vrtulka na grafike sa tocila ,, ale problem je v tom ze po par sekundach (3-4sekundach) sa pc vypol na 3sekundy,, potom sa znova zapol na 3sekund a znova vypol a tak to robilo dokola,, tak som tam dal moju staru grafiku a zapol som pc a to iste robilo,, :/ čo myslite čim to je? a potom uz nabehla stara grafika normalne... nemohlo poškodit tu novu HD5770 ?

    vadna grafika alebo čo ?
    Naposledy upraveno uživatelem stanky177: 24-07-2011 v 13:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Jednojádrovej celeron stěží utáhne low-end grafiku a ty jsi mu dal 5770?

    Vzhledem ke zbytku sestavy tipuju, že tam máš slabounkej a nekvalitní zdroj, kterej tu novou GK neutáhne.

    Resetuj BIOS (je tam možná špatný nastavení) a spusť PC jen s minimem (deska, CPU, 1 modul RAM a GK - žádný disky/mechaniky,...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    GK velmi pravděpodobně není kompatibilní s danou deskou. U takto starého kousku nic neobvyklého.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    52

    ne uz neskusam nič,, a prečo mi to robilo potom na starej GK tiež ?? a potom išlo normalne,, mohol si mysliet zdroj alebo ine komponenty este ze mam tam novu GK ?
    nemohlo mi odpalit tu novu HD5770 alebo poškodiť?

    mam doma na poličke zabalene

    Amd Athlon ii X3 3,3GHz
    2x2GB DDR3 Kingston 1333MHz
    Corsair CX430W V2 80Plus
    HD5770 1GB GDDR5 Vapor-X Sapphire 128bit
    a zajtra mi ma dojst MSI 880GM-E41 tak preto som chcel skusit na starom pc ci pojde,, bo dosku nemam este
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Pokud jsi to zapojoval na ten corsair (četl jsem, že zrovna řada CX je nic moc), tak to nebude zdrojem, ale nekompatibilitou jak psal r34ktor (ta deska je stařík).

    Pokud jsi použil starý zdroj, tak je malá šance, že by byl dost výkonej na tuhle GK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    52

    zdroj mam asi mesiac a je to Eurocase ATX-400W PFC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    O kvalitě zdroje víme své, ale HD 5770 by dát měl. Vidím to spíše na nekompatibilitu s MB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    52

    a este mi dakedy robi ten PC ze zapnem pc ,, a az o cca 2-3sekund naskoči......potom sa vypne znova a znova sa zapne a uz ide,, v čom moze byt chyba ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od stanky177 Zobrazit příspěvek
    a este mi dakedy robi ten PC ze zapnem pc ,, a az o cca 2-3sekund naskoči......potom sa vypne znova a znova sa zapne a uz ide,, v čom moze byt chyba ?
    Shit zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    A může to být i v kombinaci s odcházejícím diskem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    A může to být i v kombinaci s odcházejícím diskem...
    Hmm neviem, disk by to vypípalo, dokonca aj do Biosu sa dostaneš, ale tam to sedí na ten EC "zdroj".
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zdroj je měsíc starý. Pokud není vadný, dávat by to měl.

    Zkontroloval bych kondenzátory na základní desce. Jestli nejsou nafouklé, nebo už dokonce vyteklé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Pokud má zapojenej speaker, pak nejspíš jo....ale já jsem nepsal, že mu ten disk odešel, ale že může odcházet...ale jinak to může být zdroj a/nebo deska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Shit zdroj.

    robilo mi to aj na zdroji ktory som mal vtedy a to bol mercury 350w tak tym to asi nebude no :/

    a kondenzatory nafuknute niesu ziadne !
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Jak dlouho je baterie na desce?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC nastartuje se značnou prodlevou
    Od thaavi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-03-2011, 10:25
  2. pc po starte sa hned vypne az potom nastartuje...preco ?
    Od hihinko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 22:05
  3. PC-VYPNE
    Od SEVER v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2010, 15:31
  4. PC nastartuje -> ztratí obraz a běh -> neřešitelný problém :(
    Od georginho v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-05-2010, 17:22
  5. win XP nastartuje ale...
    Od georginho v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 22:17