Tak panove, predevsim zdravim a zadam o radu s wifi a fakt nevim co s tim..... Urcite nekdo fundovany poradi....
Zarval mi AP, konkretne D-link 2100AP a nahradil jsem ho D-link DAP-1160, ale za boha se nemuzu pripojit z notasu. Proste notas tu sit nevidi at delam cokoliv a uz me to jako stve.....
Starej D-link ( budiz mu prano Si nebe ) slouzil slusnych 8 let v kuse.... Nicmene, na tom konkretnim notasu posledni 3 dny pred smrti AP blbnul net, pritom, LANka pro dalsich X pocitacu pripojena tak prez AP ale do Switche a potazmo tazeno kabelem fungovala normalne.......
Pak vypadl proud, a milej D-link uz nenaskocil......
Nastavil jsem to vesmes skoro stejne jak to bylo ( uz si to totiz nepamatuju ) a ten notas s XP tu sit proste nenajde a nenajde......
Notasy s Vistama a 7 to nasly normalne a vse slape.......
V tom notasu co nejde je XP Professional, system je bez viru a bordelu. Wifi karta je tam konkretne IntelPro Wireless 2200BG NETw. Zkousel jsem ji odebrat a nainstalovat znova, zkousel jsem bod obnovy z TuneUp utilities z doby kdy to slapalo a nic......
Sousedovu sit to najde......
Mel jsem problemy s rozchozenim wifi na jednom desktopu, kterej neni napojen LAN, a musel jsem zmenit sifrovani z WPA2 na WEP, a tak to slape normalne ( to je asi dano nepodporou XP WPA2, ci nepodporou te wifi karty )........
Problem je v tom, ze nevim, co s tim notasem. Sousedovu Wifi to najde normalne. Je na kanalu 1, ja sem na 13. Je mozne, ze nepodporuje 13 kanal?????? Nejake dalsi moznosti???????
PS: Mam 2 D-linky propojene prez ulici, a oba sou nastavene jako AP and Bridge. Zkousel jsem taky jeden nastavit jako AP and Bridge a druhy jako Repeater, ale situace se nezmenila.......
Uz jaksi nevim co delat....... Poradite????