Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Ovladace u Asus notasu

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ahoj, muzete mi poradit s malickosti?


    Mam notas Asus F3Sv a je na nem 32bit Vista Premium. Majitel si koupil W7 a chtel to prehodit+byla vadna RAMka. Nechal si tam dat z original 2GB jeste dalsi 2GB, ktera byla vadna. Nicmene, ja si myslel, ze je to alespon 64bit system ale je to 32bit....

    Hledal jsem na strankach Asus, a chtel teda stahnout ovladace pro tenhle notas pro W7. Ale je tam na vyber pouze DOS, XP a Vista32bit.
    Muzu nekde sehnat ovladace a software pro tenhle notas pro W7 64bit? Ci alespon v nouzi pro W7 32bit? W732bit by mely byt stejne jako pro Vista 32bit ne???
    Ale spis bych tam rad dal W7 64bit.
    Vite nekdo???
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    W7 32b jsou stejné jako Visty 32b

    Ovladače pro 64b hledej na stránkách výrobce hardwaru. Viz. dole http://notebook.cz/clanky/recenze-no...007/asus-f3sv/

    Dám příklad třeba pro zvukovku:
    www.realtek.cz > Realtek Audio Drivers > kliknout na "fajfku" u ALC660 ve sloupečku Win 764b > stáhnout a nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No jo, zvukovka je lehka, ale pak je tam Touchpad, ruzny pridavny sragory, wifi karta, od kazdyho asi 5 vyrobcu..... Sakra, jestli se s tim chci otravovat a nesoupnu tam W7 32bit....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    A co hledat ovladače podle ID zařízení

    BTW Najít ovladač pro touchpad také není zrovna nějaká hrůza
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ja vim, ale nikdy sem to nedelal a jeste to hledat podle ID zarizeni..... IMHO, W7 bude jiste obsahovat vetsinu ovladacu uz v sobe...... Mno zkusim tam narvat tu 64bit verzi, a zbytek tam dohraju rucne.....

    taky potrebuju ten software a utilitky od Asusu. Ty asi v 64bit verzi nesezenu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Ja vim, ale nikdy sem to nedelal a jeste to hledat podle ID zarizeni..... IMHO, W7 bude jiste obsahovat vetsinu ovladacu uz v sobe...... Mno zkusim tam narvat tu 64bit verzi, a zbytek tam dohraju rucne.....

    taky potrebuju ten software a utilitky od Asusu. Ty asi v 64bit verzi nesezenu....
    A co kouknout do G a nechat si vyhledat např. asus f3sv windows 7 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Tak to me fakt nenapadlo Nakonec pan google vymyslel, stahnout ovladace pro F3Sr, je to prej stejny a jsou tam na Vistu64.... snad to poslape...
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 27-07-2011 v 18:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Hele, je normalni, ze ta Vista na tom notasu je 32bitova a v ovladacich panelech je napsano 4GB RAM? CPUz taky ukazuje 2x2GB RAM....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Je to normalni, viz tusim KB946003
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Ano, je to normální ... viz zsdx
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Vista.png 
Zobrazení: 132 
Velikost: 134.4 KB 
ID: 22371  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jinak ten touchpad bude buď Synaptics nebo Alps - ovšem není zapotřebí ovladač, pouze pokud bys chtěl např. přizpůsobit rohy na určitou aplikaci tak se instalaci ovladače stejně nevyhneš, protože je přibalen k aplikaci.

    Těžkého není nic ani na síťovce akorát místo realtek.cz napíšeš aetheros.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Je to normalni, viz tusim KB946003
    Jde jen o kosmetickou úpravu. Na správě paměti, ani omezeních 32-bit systému, to nic nemění.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ja se tomu prave divil, jeste jsem to nevidel. Mel sem za to, ze 32bit system ukazuje max 3GB. Ta uprava na 4GB je asi pro dobrej pocit urcitych uzivatelu

    Ten clovek co si koupil ten notas prave si tam nechal original pridat dalsi 2GB aby mel 4GB, ve skutecnosti ma stejne jen 3GB a jsou s tim pouze problemy. Asus tam dava Kingmax pameti, rikal ze doplacel za 2GB asi 2500Kc, ja dodavam: "Za takovy svinstvo".
    Ta pridana pamet uz 2x odesla. Ted ji vyhodim a narvu tam Patriot,Kingston nebo Corsair. A-data, Zepellin a podobny svinstvo tam davat nechci. Nemam zajem aby se mi to vracelo. Krom toho Corsair i Patrioty maji jedinny zaruku 5 let.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,115

    Citace Původně odesláno od Georginek
    Corsair i Patrioty maji jedinny zaruku 5 let.
    Tebou zminovany Kingston ma na RAMky zaruku 'dozivotni' , byt to prodejci neradi pisou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Vim, dost vyrobcu ma dozivotni zaruku, ale na tyhle stary notasovy pameti je bud 36mesicu nebo 60mesicu.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Ovladace proc ASUS NTB - X51L
    Od Hangman v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-09-2010, 11:59
  2. Wifi karta ASUS WL-138G ovladace
    Od peto seal v sekci Periferie
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-12-2009, 14:21
  3. Rozobranie notasu ASUS M6Q
    Od kubow v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 11:20
  4. Ovladace pro Asus M2NPV-VM ??
    Od Maximus12 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-06-2008, 23:46
  5. Problem - ovladace pro Asus P4845PEBL
    Od Polesovak v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 17:43