Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nefunguje mikrofon ve webkameře

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    3

    Prosím o pomoc... koupila jsem si webkameru kde je zabudovaný mikrofon.... bohužel mě nejde.nevím čím to je... koukala jsem jak to instalovat ale v menu - ovladací panely - zvuky a zvuková zařízení mam jako záznam zvuku soundMax digital audio (koukala jsem jak se to instaluje a mělo by tam asi byt asi něco jiného..... může te mi poradit co s tím???? Děkuji (mám XP)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Přesně jak jste uvedla v těch Ovládacích panelech/Zvuky a zvuková zařízení je záložka Záznam zvuku (mám anglické vidle takže by to mělo sedět, u mě je to recording. Tam by měla být všechna zvuková zařízení co používáte. Takže integrovaná zvuková karta (ve vašem případě Sound Max) a pak i ten mikrofon té Web Kamery (předpokládám, že je řádně nainstalovaná). Klikněte na ten mikrofon webky pravým tlačítkem a vyberte "Nastavit jako defaultní zařízení".
    V případě programů jako je Skype apod. budete muset mikrofon vybrat přímo v nastavení toho dotyčného programu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    3
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    3

    mam XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    http://www.tipypropc.cz/nastaveni-mikrofonu-ve-windows/

    Doporučuji zkontrolovat zda není nějaké zařízení v konfliktu:

    Na ikonu Tento počítač na ploše klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti.

    Windows XP - Tento počítač - Vlastnosti

    Na objevivší se obrazovce vyberte záložku Hardware a zvolte tlačítko Správce zařízení.

    Tam zkontrolujte zda není u nějakého zařízení otazník nebo vykřičník.
    Naposledy upraveno uživatelem xmarek: 30-07-2011 v 18:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    O jaký typ webové kamery se jedná? Měl by být uveden někde na štítku.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nejde mikrofon
    Od hudson161 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2012, 16:09
  2. mikrofon vs. repro
    Od ff98 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2009, 15:30
  3. mikrofon a TS
    Od mysakmysak v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 09:43
  4. mikrofon
    Od efriko v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 17:33
  5. nefunguje mikrofon
    Od maiki v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-03-2007, 23:10