Umí vaše základní deska USB 3.0?
Umí vaše základní deska USB 3.0?
- Ano, využívám jej
- Ano, ale nepotřebuji jej
- Ne, ale využil bych jej
- Ne, nepotřebuji jej
Ne, ale asi bych jej využil. Nicméně není to pro mě natolik nutná záležitost, abych kvůli tomu měnil MB a potažmo téměř celé PC.
- Ne, ale využil bych jej
Rychlosti není nikdy dost a USB3.0 disky nejsou zas tak nedostupné a drahé (až se mi zdá komické, jak tady ještě před půl rokem něktěří prohlašovali, že doporučovat desku jen proto, že má USB3.0 je blbost, protože se dlouho neobjeví zařízení, které ho využíjí :p:rolleyes:)
Mám (nová deska, kterou jsem kupoval pro NAS ho má), ale nevyužiju jej (prozatím).
Navíc jsem získal poznatek, že USB3.0 není zase tak úplně 100% zpětně kompatibilní s USB2, protože když jsem instaloval, zapojoval jsem do 3.0 (protože jsou vyvedený dopředu na case) nejdřív instalační USB flash, ovšem nedokázal z nich nabootovat. V USB2 portech flash bootovala bez problémů.
Navíc jsem získal poznatek, že USB3.0 není zase tak úplně 100% zpětně kompatibilní s USB2, protože když jsem instaloval, zapojoval jsem do 3.0 (protože jsou vyvedený dopředu na case) nejdřív instalační USB flash, ovšem nedokázal z nich nabootovat. V USB2 portech flash bootovala bez problémů.
- Ne, nepotřebuji jej
MB mi USB3 nepodporuje a nemám ani žádné USB3 zařízení. Příští rok budu už snad upgradovat, počítám s Ivy Bridge, tak potom třeba něco bude.
Ne.
Co se týče využití, tak pro něj momentálně nemám zařízení co by to podporovalo. Jediná motivace pro koupi interface (v mým případě nějaké té karty PCMCIA nebo PCIe) je fakt, že se učím psát ovladače a speciálně se zabývám právě USB jako takovým. Takže pouze na případné testy a implementace dle nové spefikace SuperSpeed (3.0). :D Prostě další hračka.
Co se týče využití, tak pro něj momentálně nemám zařízení co by to podporovalo. Jediná motivace pro koupi interface (v mým případě nějaké té karty PCMCIA nebo PCIe) je fakt, že se učím psát ovladače a speciálně se zabývám právě USB jako takovým. Takže pouze na případné testy a implementace dle nové spefikace SuperSpeed (3.0). :D Prostě další hračka.
Ne, neumí. Zatím nemám doma zařízení, které by USB 3.0 podporovalo, a ani nákup tohoto zařízení v brzké době neplánuji.