Kluci, mám na vás otázku. Jaké máte zkušenosti s navigacema v telefonech? Samozřejmě vím, že od toho nemohu očekávat vlastnosti a obrazovku jakou mají klasické auto navigace, ale pro případ nouze když se člověk ztratí, nebo si není jistý trasou kam jede, tak přece jenom se to uplatní. Uvažuji o Nokii C7 nebo o SonyEricson XperiaX10. Pokud bych se měl zaměřit na seriové navigace, tak u Androidu a jeho Google Maps je nevýhoda, že si stahují mapové podklady online z netu, což kdybych koupil Xperii, tak se nedoplatím při jedné delší cestě z bodu A do bodu B. Jaká by byla vhodná náhradní navigace pro Android s uloženýma mapama v telefonu? Pokud vezmu Nokii C7, tak mapové podklady má uložené v telefonu a odpadá tento problém se stahováním podkladů. Nimcéně jsem slyšel, že ovládání SW neni zrovna komfortní, ale co člověk, to názor. Používáte originál navigační SW od Nokie, nebo nějakou náhradu, případně jakou náhradu?. Jsem rozhodnutý v podstatě pro Nokii C7, ale rád bych znal vaše názory, jak co se týče těchto telefonů, tak i zkušeností s navigacema v nich a navigacema v telefonech všeobecně.