Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 170

Téma: PC pro hraní her v ceně 15 000 - 17 500 Kč

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    64

    Někde jsem četl, že Intel i5 se vyplatí až na desky Z68 a lepší. Na těch slabších se prý nevyužije jeho potenciál a může se rovnou koupit slabší procák. Jak to tedy je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    64

    Mam ještě jednu otázku. Stále se tu bavíme jen o Intel Core i5 2500K. Neexistuje levnější řešení od Intelu? (Třeba levnější i5 nebo dokonce i3). Za několik let bych to mohl klidně vymenit i za i7. Jen ted tech penez opravdu moc dát nemuzu. Maximum pro sestavu i s OS je 17 000. Vím že je to málo ale víc prostě nejde. Jednou bych tam ale rád dal nějaký Sandy Bridge, takže bych ted rád koupil neco od Intelu. Otázkou ale je jestli by se ted nevyplatil ten AMD Phenon X4 995? Jde mi o to co se vyplatí dat do sestavy za 17 tisíc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    AMD a INTEL.Co dodat,prostě za intel se platí no....Proč mluvíme jen o 2500K?Protože se vyplatí nejvíc a výkon je opravdu špičkový.Intel sestava je dost ořezaná,jinak nevim jak bys to chtěl za 17k i s OS.Být tebou jdu do AMD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    64

    Takže: vytvořil jsem toto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0118BF010WV801 Mam pár otázek.
    1. Nenbylo by lepší si připlatit za lepší zdroj?
    2. Nebylo by lepší v této době dát už súíše 6 gb ramky
    3. Co preferujete? nVidii GTX560 nebo Radeon 6870?
    4. Zkouknete prosím i ten zbytek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    A co třeba takle
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    A co třeba takle
    Proboha proč 8GB RAM (navíc Kingshit) na hry? K AMD Phenom se CL9 opravdu nehodí - sám o sobě má to cpu velký latence což je potřeba něčím kompenzovat > alespoň rychlejší ram. Pokud to má být na hry tak bych volil nVidii 560ti (pravda, je dražší, ale dá se využít nejen ve hrách)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    64

    Tak jsem to malinko poupravil. Nová verze je takhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0115RK01147R01 Opět prosím o zhodnocení
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    tak tohle je už lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Je

    Každopádně by se ještě dalo trošku ušetřit na grafice a rozhodně bych vyměnil monitor alespoň za http://www.alfacomp.cz/php/product.p...007X23B23C15XM . Celé bych to asi zabalil do Silea http://www.alfacomp.cz/php/index.php...SearchSubmit=1 a místo Baracudy dal ten WD Black
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Takže final
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Disk 500GB (měl to v návrhu takže předpkládám, že je to dostatečná velikost)... Beztak už je to zase dvacítka, nicméně si myslím, že ten příplatek za to stojí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    64

    Tu velikost ještě promyslim. V toto cene je tedy lepší AMD než Intel? Jinak u té skřine co sem chtel já http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000YSB je informace že je nahoře externí dokovací stanice pro HDD. To tedy znamená, že muzu vzít normální interní HDD a zabodnout to do toho?? To by se mi totiž celkem hodilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ano, na hry by měl ten Phenom stačit. Intel je výkonnější, ale už by to nebylo v té samé kvalitě za 20k, ale kolem 25k. Skříň má nahoře díru pro sata disk překrytou plastovým krytem. Je to ale dost krutej cedník a ani ty záslepky nepatří mezi nejtvrdší. Teď si nejsem jistý jestli nemá ta deska eSATAp (napájení po esata) - pokud ano tak stačí koupit kablík za pár korun (pokud ne tak dokoupit bracket pro vytažení napájení pro disk + třeba obyč silikonovou "fusekli" pro disk)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    152

    V cenovej hladine v ktorej sa pohybuješ, je AMD Phenom II 955 BE ideálna voľba.
    HDD môžeš použiť kľudne aj Samsung F3 je výkonný a tichý, ale ani WD Black nie je až tak strašne hlučný, ako by sa zdalo. Ale je pravda, že ho počuť malinko viac :-). Ale aj tak ok. Mám F1 a F3 a som spokojný. F3 je oveľa výkonnejší a neporovnateľne tichší ako F1 aj tichší o dosť aj od WD Black.

    HDD stačí určite aj 500 GB. Na skladovanie dát, keď ti to nebude stačiť, si v prípade potreby dokúpiš nejaký Green Edition 1,5 - 2 TB 5400 ot..

    Takže mne sa najviac pozdávala táto už uvedená zostava: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010VPX0111EP01 s dobrým zdrojom :-). Mám ho doma tiež :-).

    len HDD by som vymenil za WD Black, alebo Samsung F3 (viac ticha) a prípadne grafiku za HD 6870-ku alebo ak chceš ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5.

    Ja však preferujem skôr Radeon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    64

    ok. Znáte někdo diskuzi www.pc-help.cz? Tak cpou i5 snad i do sestav za 15k Co se týče té sestavy, tak se trochu posunul strop, takže tam muzu neco prihodit. Ale kdyby se ušetřilo na zdroji a HDD, tak mi se tam ta i5 dát mohla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02