Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém s mechanikou

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    65

    Dobrý den, kamarádka si koupila ntb, nainstalovala do něj W7, ale v počítači se nezobrazuje mechanika, ani nenačte cd, zkoušel jsem ve správci zařízení odinstalovat ovladač, nainstalovat nový, ale vždy dojde k chybě, koukal jsem že je tady nainstalován 64bit sýstém. Také má kamarádka menší problém s funkčními klávesami. Předem děkuji za rady, kdybych něco opoměl, doplním.


    http://www.alza.cz/hp-635-d236876.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    A jak tam dostala Win? Jak to vypada u mechaniky ve Spravci zarizeni?

    A menší problém s funkčními klávesami znamena co?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    65

    To netuším, jak se jí tam podařilo dostat Win7, ale když jsem tam nechal CD a nabootoval hned po restartu, tak boot najel, ve spravci zařízení je u mechaniky žlutý trojúhelník s vykřičníkem.

    Problém s klavesami je takový, že většina nefunfuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Nedostala se tam nějaká lepkavá tekutina do klávesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Citace Původně odesláno od iLianik
    u mechaniky žlutý trojúhelník s vykřičníkem.
    To je sice hezky, ale co to pise jako kod chyby?! Osobne tipuji problem s UpperFilters (cili tam bude psano Zarizeni nelze spustit).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    A ovladače tam všechny jsou (hlavně čipová sada)? Jen tak mimochodem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Valda
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od iLianik Zobrazit příspěvek
    Problém s klavesami je takový, že většina nefunfuje
    Možná bude problém v tom, že někoho v HP napadlo, že klávesy F1 - F12 asi nikdo nepoužívá, takže místo např. [F1] fungují jen po současném stisku [Fn] + [F1]. Pokud ale používáte souborové manažery (Altap Salamander, Windows Commander atd.) tak se asi u takového notebooku zblázníte.

    Řešením je asi jen externí USB klávesnice :-(

    Pro pokročilejší eventuelně přemapovat "KeyTweak"em.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s DVD mechanikou
    Od @NUB!5 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 16:55
  2. Problém s mechanikou
    Od chees255 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-12-2010, 12:50
  3. Problém s DVD-RW mechanikou
    Od kunasch v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 11:07
  4. Problém s DVD mechanikou
    Od kajjakajja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 22:47
  5. Problém s mechanikou
    Od lubayys v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-07-2009, 21:53