Dobry den
Moj problem spociva v tom, ze mi jedneho dna prestal fungovat ovladaci panel k tymto reprakom, to znamena, ze vobec nesvieti, ani na modro ani na cerveno (standby rezim) proste vobec, ale samotny subwoofer, kde je aj zosilovac, ten si stale potichu bzuci, takze predpokladam, ze vsetko okrem toho panelu bezi, lenze bez panelu vlastne nebezi:mad:
Docital som sa o nejakej poistke T2H 250V, ktora je vzadu na subwooferi, ked odide, tak sa to prejavuje tak ako mne, ta ma vsak 2A a ja som kupil taku istu len nema 2A ale 2.5A (inu nemali), myslite, ze by problem mohol byt este v tom, ze je tam potrebne dat presne 2A alebo bude v niecom inom? inak ci ta dam tu staru, alebo tu novu poistku, tak subwoofer bzuci aj s tou, aj s tou, zeby poistka bola nakoniec dobra?:notsure
Moj problem spociva v tom, ze mi jedneho dna prestal fungovat ovladaci panel k tymto reprakom, to znamena, ze vobec nesvieti, ani na modro ani na cerveno (standby rezim) proste vobec, ale samotny subwoofer, kde je aj zosilovac, ten si stale potichu bzuci, takze predpokladam, ze vsetko okrem toho panelu bezi, lenze bez panelu vlastne nebezi:mad:
Docital som sa o nejakej poistke T2H 250V, ktora je vzadu na subwooferi, ked odide, tak sa to prejavuje tak ako mne, ta ma vsak 2A a ja som kupil taku istu len nema 2A ale 2.5A (inu nemali), myslite, ze by problem mohol byt este v tom, ze je tam potrebne dat presne 2A alebo bude v niecom inom? inak ci ta dam tu staru, alebo tu novu poistku, tak subwoofer bzuci aj s tou, aj s tou, zeby poistka bola nakoniec dobra?:notsure
ako poznam, ze zhorela? ona je na pohlad taka ista ako pri kupe:) ale ako som uz pisal, ten zosilovac ci trafo, alebo co to tam vobec je, vydava taky mierne bzuciaci zvuk, ktory vydaval aj predtym ked vsetko fungovalo, ked poistku vyberiem, tak prestane bzucat, ci je to ta nova, alebo stara
Zdravim, takze som tu zas, pretoze vyssie uvedeny problem som nakoniec vyriesil novym ovladacim panelom, ktory mi poslali z logitechu a to uplne zadarmo! aj napriek tomu, ze uz repro nemam v zaruke asi 3 roky:) lenze som mal asi stastie v nestasti a novy panel sice funguje, ale len stereo a stereo x2, nejde prologic music, movie ani 6ch direct a to ako na optike, tak aj na direct zapojeni, proste akykolvek efekt, ktory by mal hrat do vsetkych siestich kanalov nefunguje, rady ako - mas to blbo nastavene vo win, alebo zle zapojene v zvukovke a podobne, nemusite ani riesit, mam to vsetko tak, ako to ma byt, aby to fungovalo korektne, bohuzial ale nefunguje, vie mi niekto poradit cim by to este mohlo byt? posledne co chcem pocut je, ze mam opat zly panel:( na youtube som nasiel video, ktore popisuje dokonale moj problem a stalo sa to tam aj viacerym, dakujem za akekolvek rady.