Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: bitka antivirov ci aky kon v tom je? ...pocitac sa zblaznil...pomooooc.-)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    Dobry vecer,

    chcela by som Vas velmi pekne poprosit o radu...

    problem je v tom, ze som stahovala nejaky subor do pc-photofiltre-starsiu verziu.... vsetko vyzeralo byt v pohode, pracovala som v tom programe...vytvarala som si sablonky a zrazu pri asi piatej mi zacali naskakovat okienka-teda jedno -tak nekontrolovatelne...tak som dala ctrl alt del...a zmala to cele, stiahla si novsiu verziu...ale potom som sa docitala, ze v starsej verzii bol trojsky kon...ale mne eset nic neukazal...tak som si stiahla este volny avast-teda free verziu-mam na mysli, lenze ked som pc vypla...a chcela opat zapnut-tak vsetko sa mi spusti, ale dolna lista bud vobec-alebo i po par vypnutiach natvrdo - cez ten hlavny gombik:-) -vypinac ... len ukaze start vlavo-ale prava strana sa vobec nerozbali...a furt su tam presypacie hodiny...takze mi nic nereaguje-ani dolna lista-takze to nejde ani normalne vypnut, ani plocha nefunguju odkazy...nic...
    tak neviem-ze ci sa tam biju dva programy antivirove, ci ten kon dajaky tam dupoce:-)) neviem a ani ten druhy antivirak-ktory som spustila po jeho nainstalovani (pred vypnutim pc)-neukazal ziadnu infiltraciu...tak nechapem...

    dakujem za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    Máš pravdu, dva antiviráky jsou velký problém. Asi bych zkusil přes klávesu F8 nabootovat do nouzového režimu a tam odinstalovat jeden antivirák. Po restartu stáhnout program mbam odtud: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro , nainstalovat a projet tímto programem. Pak po dalším restartu ještě zkusit otestovat antivirákem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    no skusala som uz snad vsetky klavesy, jake mam na klavesnici...nereaguje nic...hmm:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ale to F8 mackej po bootu.... Tz potom, co ti tam skoci Logo desky a prepne se to na start systemu..... tak do toho casu "mezitim" se tref......
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele kocourleo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    110

    Tak tak, při startu systému je třeba mačkat F8. Kdyby ani to nepomohlo, pak zkusit bod obnovení a vrátit se před instalaci druhého antiviráku. K tomu bude třeba instalační DVD s windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    vdaka, oskusam:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    jaaaj:-) uz som pochopila, ked som vypla pc natvrdo a opat zapla...a tam naskocilo ze boot...tak vdaka vam som zas o cosi mudrejsia:-)) takze "nabootovat" sa podarilo na prvy sup...odinstalovala som avast...restartla a je to v pohode...zda sa...tak dakujeeeem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    a s neskorym vecerom prichadza zrejme i pointa.-))) ze jedinym konom v tejto miestnosti som asi ja:-))) dva antiviraky sa znesu asi jak dve nevesty v jednej kuchyni.-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    2 antiviraky nedelaji dobrotu, ale ze by zpusobovali nenabehnuti systemu jsem ja zatim jeste nevidel. Podle me tam mas slusnej bordel....
    1. Napis jaky mas antivir
    2. Jaky mas firewall
    3. Pouzivas nejaky anti spyware/adware software jako treba Spyware Terminator, Search&Destroy a podobne??????

    Nezapomen, ze pokud uz chytnes vira, nebo naky svinstvo do PC, tak dodatecne nainstalovanej antivir skoro nikdy nepomuze........ Uz tam proste musi byt od zacatku.....

    Bejt tebou, projedu to antivirem, a posleze nejakym softem na odstraneni bordelu...


    PS: ja bych dve nevesty v kuchyni chtel......
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    nainstaluj si MBAM, ako vo svojom príspevku pisal kocourleo
    a nechaj si skontrolovať počítač
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    2 antiviraky nedelaji dobrotu, ale ze by zpusobovali nenabehnuti systemu jsem ja zatim jeste nevidel. Podle me tam mas slusnej bordel....
    1. Napis jaky mas antivir
    2. Jaky mas firewall
    3. Pouzivas nejaky anti spyware/adware software jako treba Spyware Terminator, Search&Destroy a podobne??????

    Nezapomen, ze pokud uz chytnes vira, nebo naky svinstvo do PC, tak dodatecne nainstalovanej antivir skoro nikdy nepomuze........ Uz tam proste musi byt od zacatku.....

    Bejt tebou, projedu to antivirem, a posleze nejakym softem na odstraneni bordelu...


    PS: ja bych dve nevesty v kuchyni chtel......
    1. tak esetverzia 4.26.4.12...tak som vycitala vo vlastnostiach
    2.a 3. ten zvysok...moc nerozumiem...s nejakym firewallom som sa stretla...asi zabezpecenie sys. windows...ale netusim, ze kde by som to nasla-presny popis...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    dala som ten mbam... a vypisalo mi toto (i ked mam len free verziu-neuplnu, myslite, ze to staci?):

    Infikované položky registračných dát: 3

    Infikované položky registračných dát:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

    vysvetlil by mi niekto, prosim, ze co to znamena? dakujem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,099

    Nic zvlastniho, jen ti obnovil hlasky z Centra zabezpeceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    8

    dakujem vsetkym za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Kupuju Grafiku jakou? POMOOOOC!
    Od makakanakakashy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-12-2011, 16:11
  2. PC se zbláznil. Při restartu rozhozený obraz.
    Od mythbusters v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 10:01
  3. Pocitac do 15 000,-Sk
    Od smejd0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 20:27
  4. zbláznil se můj komp, žeby virem?
    Od tgfh v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-07-2007, 12:39
  5. Pocitac na nic???
    Od )aguar v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 11:09