Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: Trackmania 2: Canyon

  1. #46
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    co vlastne mame rozumiet pod tvojimi slovami "ale jak už tu někdo psal nejde s nimy nic dělat"

    v hre ho vidis, v editore tiez aj ked po nahrati do editora nemas textury, tak si to myslel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Při stahování to ukáže okno s cestou, kam to dát: C:Users/<name>/Documents/ManiaPlanet/Skins/Vehicles/CanyonCar/CanyonSkin_BF3.Skin.Pack.Gbx

    Pak se to v Lakovně objeví. Ale po pokusu o úpravu to zešedne a člověk je zase na začátku. Ono je to vůbec divné. Je to jen soubor gbx. Jiné skiny se skládají z mnoha...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Kolezi, mám pwobwém...

    V Maniaparku se už objevily první 3D modely ke stažení. Jeden se mi vcelku zalíbil a stáhl jsem ho, uložil do Dokumenty/ManiaPlanet/Skins/Vehicles/CanyonCar jako v TMUF. Položka se mi v Lakovně objeví, ale náhled jen jako bílý čtverec a po kliknutí na něj se na točně objeví čistý CanyonCar, který není možné nalakovat .
    Co dělám blbě?
    tím jak už někdo psal jsem myslel tohle až na ten bílí čtverec já v náhledu auto vidím ale když na něj kliknu tak na točtě se zobrazí jen šedivý a ani s nim nemužu jet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Ano, objeví se šedivý, jak už tu padlo...
    v editore tiez aj ked po nahrati do editora nemas textury
    Ale po pokusu o úpravu to zešedne a člověk je zase na začátku
    Já s ním po nalakování po svém normálně jezdím (líbí se mi ty zelené detaily ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    normalne su v skine este dva dalsie subory, jeden z nich je ikonka, ktora sa zobrazuje v editore a cele je to zazipovane

    na stiahnutie bol len 1 subor *.gbx a ten sa asi neda upravovat bez straty povodnej textury
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    A další moje mapa
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    4

    Chlapy mám takovej malinkatej problém se spuštěním TM2 viz. obr. níže

    A nevím co s tím mám dělat.
    Hardware viz. níže

    Poradte mi prosím někdo co s tím :/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: err.png 
Zobrazení: 106 
Velikost: 25.8 KB 
ID: 24101   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PC.png 
Zobrazení: 108 
Velikost: 60.2 KB 
ID: 24102  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    A co se stane potom? Proběhne ten bench?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    A co se stane potom? Proběhne ten bench?
    Potom se zobrazí okno a tam naběhne Mania Planet a pak vyskočí ta úvodní tabulka s "hrát, nastavení atp.

    Dám hrát, chvilku načítá a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Co jsem koukal, tenhle problém mívají lidi, co emulují Win a na Macech a lidi s grafickým jádrem v CPU (http://forum.maniaplanet.com/search.php?fid[]=9). Většinou se radí snížit rozlišení a kvalitu. Ovšem s nevalným výsledkem.
    Zkus kouknout do Dokumenty/Maniaplanet/LogCrash, ale upřímně řečeno, nevím, co tam hledat. Záznamy mám tři a IMHO patří všechny ještě do období bety.
    Možná bude vědět někdo tady.

    EDIT: teď koukám, že ten procák má základní takt 1,4 GHz. Nemáš nějak vypnuté to TurboCore, co to dopřetaktovává na 2,3GHz? Minimálně by CPU mělo mít 1,5GHz...
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 25-01-2012 v 20:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    4

    Turbocore zapíná automaticky když nestíhá ten základ 1,4
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    4

    Tedka jsem narazil na jednu věc, kde radily zkusim vyrtuální XP na win7, a tam teprve zkusit nainstalovat ty canyony. tak to vyzkouším a pak dám vědět. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Trackmania Forever
    Reakcí: 2577
    Poslední příspěvek: 19-08-2018, 18:17
  2. Canyon CNP-WF514A - problem
    Od Ramiel v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2011, 13:55
  3. Trackmania Forever
    Od Deee-aN v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1089
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 22:48
  4. Trackmania Nations
    Od Dennis01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 15:07
  5. Webkamery: WEBCAM - Canyon CNR-WCAM413
    Od xSten19 v sekci Periferie
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-11-2007, 16:55