Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 67

Téma: nová grafika kolem 4000,-

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    kevin00: Bavíme se o HD6790 ne o HD6970, je tam takovej malej rozdíl v čísle
    ... v tom případě souhlas
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Měl jsem HD4870 a že by brzdila ve hrách to se mi nezdálo. Doporučil by jsem jako tady kolegové CPU popřípadě jiný zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    IMHO lepší volbou je koupit nový zdroj a grafickou kartu přetaktovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    IMHO lepší volbou je koupit nový zdroj a grafickou kartu přetaktovat.
    jde o to že ta grafika není tak uplně ok..(není vůbec ok) takže stejně potřebuju koupit novou a řekl jsem si že když už grafiku tak nějakou pořádnou abych se už o grafiky nemusel starat...

    procesor je v mém seznamu hned na druhém místě a asi bych si koupil tenhle http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-955-d115465.htm
    co na to říkáte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Prosím tě napiš celou sestavu. Aby se vědělo co chceš vyměnit a co ne a hlavně kolik do toho chceš celkem investovat. Protože takhle to vypadá cca na celou sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Citace Původně odesláno od spiker Zobrazit příspěvek
    jde o to že ta grafika není tak uplně ok..(není vůbec ok) takže stejně potřebuju koupit novou a řekl jsem si že když už grafiku tak nějakou pořádnou abych se už o grafiky nemusel starat...

    procesor je v mém seznamu hned na druhém místě a asi bych si koupil tenhle http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-955-d115465.htm
    co na to říkáte?
    Takhle se to neda. Napis celou sestavu a kolik penez mas na upgrade.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    20

    AMD Athlon II x2 250 3.00ghz
    zakladovka 880g extreme3
    grafika sapphire hd 4870 512mb
    ramky 2g
    zdroj redstar 500w

    zatím pouze 4-5l na upgrade..
    Naposledy upraveno uživatelem spiker: 30-08-2011 v 00:00 Důvod: doplnení informací
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od spiker Zobrazit příspěvek
    AMD Athlon II x2 250 3.00ghz
    zakladovka 880g extreme3
    grafika sapphire hd 4870 512mb
    ramky 2g
    zdroj redstar 500w

    zatím pouze 4-5l na upgrade..
    uvažoval bych o zdroji, procesoru a ramkách.

    příklad: AMD Phenom II X4
    4GB ram
    zdroj seansonic 500W (nebo nějaký jiný kvalitní)

    V mém podpisu vidíš jakou mám sestavu já a bez problémů to stačí na hraní i na ostatní práci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Co znamená, že grafika není úplně OK ? O jaké moduly RAM se jedná ?

    Návrh upgradu - Phenom II X4 955 BE, 2 GB RAM Kingston 1333 MHz, ASUS ENGTX460 DirectCU, Seasonic Energy Knight SS400ET-Bronze
    Celková cena je 7.329 Kč, buď bych došetřil nebo se dá ušetřit zakoupením horší grafické karty.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 30-08-2011 v 11:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nákupní košík je prázdný
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    Nákupní košík je prázdný
    Tak komponenty jsou tam i vypsané
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Když už šetřit na ram tak tohle nebo tohle. Osobně bych šel spíš do 2x1GB (dual má kapku vyšší výkon, možná by se daly sehnat o stovku dražší paměti s nižším časováním - k phenomům ideální)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Doporučoval by jsem tuto sestavu. http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01106M0113EI01 Zdroj ti bude stačit i na další upgrade a jak prodáš některé staré komponenty tak se ti něco vrátí. Cena 7400,- (AMD Phenom II X4, 2x2GB ram DDR3, Seansonic 500W, AMD HD6850 1GB DDR5 "ASUS") - grafickou kartu jsem tam hodil ale tu si můžeš dát jakou chceš ale tato stačí pro dnešní hraní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,283

    Grafické karty GTX460 a HD6850 jsou výkonnostně vyrovnané. Zde již záleží na preferencích uživatele. Vybral jsem 2 GB RAM, protože je může přidat ke stávajícím modulům RAM - záleží jaké moduly RAM má nyní osazené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Grafické karty GTX460 a HD6850 jsou výkonnostně vyrovnané. Zde již záleží na preferencích uživatele. Vybral jsem 2 GB RAM, protože je může přidat ke stávajícím modulům RAM - záleží jaké moduly RAM má nyní osazené.
    Jo to je samozřejmé. Ale aby spolu šli do dualu tak jsem raději zvolil tuto variantu. A HD 6850 je o 5kilo levnější. Zdroj 500W má už 2x 6pin pro grf. Tak při dalším upgrade by nepotřeboval redukce + výkon. U procesoru se asi shodneme. Tvoje varianta taky dobra teď je to jen na něm.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zase nová grafika kolem 3 tisíc
    Od Julinaa v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-05-2012, 22:52
  2. Nová GK kolem 5000
    Od poloclovek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 09-12-2011, 18:40
  3. GeForce: Grafika do 4000,-
    Od Deexer v sekci Grafické karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 01-10-2009, 19:39
  4. Nová sestava kolem 12K
    Od Ssmoke v sekci PC - archiv
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 12:54
  5. Tiskárny: Nova tiskarna - cena kolem 8.000
    Od suwer@seznam.cz v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 16:41