Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: DJ kontroler NUMARK MIXTRACK Pro, vše kolem tohodle zařízením

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Tak jsem se stal novým majitelem NUMARKU Mixtrack Pro.
    Od tohodle víkendu začne pravidelně hrávat, takže veškeré postřehy budu postupně doplňovat.
    Prosím další majitele, aby se také podíleli o své zážitky s tímto zařízením.

    Oficiální stránky: http://www.numark.com/mixtrackpro



    Skin do Virtual DJ:
    1024x768
    1280x768
    1280x800
    1280x1024

    http://www.uloz.to/10106791/mixtrackproskin-zip




    MIXTRACK PRO je výkonný digitální DJ systém pro práci s DJ softwarem. Časem prověřená koncepce dvou ploten a mixu je perfektní řešení pro snadnou práci a široké možnosti DJ technik. MIXTRACK PRO však není jen kontroler, ale má také zabudované audio rozhraní, takže můžete připojit sluchátka nebo zvukový systém.

    MIXTRACK PRO má dvě ovládací sekce s velkými a na dotek ciltivými talíři a nabízí také transportní tlačítka. V prostřední části naleznete mixovací sekci s nezbytným crossfaderem.

    MIXTRACK PRO je z výroby mapován pro použití s Virtual DJ LE softwarem. Tento populární DJ software byl vytvořen pro mixáž, remix a produkci hudby.

    Hlavní rysy:
    Hardwarový kontroler se zabudovaným audio rozhraním
    Velké, dotykové plotny pro přesnou kontrolu a scratching
    Klasická koncepce dvou ploten a mix sekce
    Podsvětlená tlačítka zobrazují stav talčítek v SW
    MIDI-over-USB kontroler kompatibilní se všemi DJ SW
    Napájení z USB - nevyžaduje napájecí adaptér
    Dodáváno s NI Traktor LE softwarem (postaveno na Traktor Pro 2, na který lze za zvýhodněnou cenu upgradovat)
    Výstup pro sluchátka (odposlech)
    2x deck Line out výstupy
    Regulovatelný vstup pro MIC

    Minimální požadavky:
    MAC: OS X 10.5, Intel core Duo 1,66GHz
    PC: Windows XP (SP3 - 32bit), Vista (SP1 - 32/64bit), 7 (32/64bit)
    1GB RAM
    100MB free disk
    DVD drive
    USB port
    Naposledy upraveno uživatelem DJ P.F.: 29-08-2011 v 10:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Budeš hrát z maca nebo pc (předpokládám že ze 7)? Jak se na tý konzoli přepíná na decky 3 a 4?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Windows Vista. Protoze mam na ne licenci. Pouzivam Virtual Dj ve kterem jsou jen 3decky. pritom 3 deck je pouze pro odposlech - nema zadne ovladani pouze soupatko a volume. Traktor jsem zatim netestoval. Drive jsem na nem hraval. Moc me nevyhovoval tak jej ted neresim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    3 decky? Já mám buď 2 nebo 4 a výše (+ odposlech na zvukovce)
    Ad Traktor - bylo by super, kdybys to otestoval - já z něj sice taky nehraju, ale kámoš by t za to byl vděčný

    edit: ještě jak někdo psal ve vedlejším vláknu o splašení čudlíků po nějakém čase tak tohle mě dělá VDJ7 (legal, ne z crackem) bohužel taky, podezření mám na nějaký plugin/efekt protože v základu to bylo ok. Na macu to běhá klidně dva dny v kuse

    Bohužel ten skin je jen 2 deck, takže jedině mít spuštěný VDJ na 2 strojích a propojit mezi sebou přes lan
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: MTP.png 
Zobrazení: 279 
Velikost: 307.0 KB 
ID: 22732   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: VDJ4deck.png 
Zobrazení: 261 
Velikost: 192.6 KB 
ID: 22733  
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 29-08-2011 v 16:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Tak jsem otestoval ten Virtual DJ skin se 4 deckama.
    Mixtrack Pro funguje tak, ze pokud kliknete mysi na deck 1, tak Mixtrack ovlada deck 1 a 2, pokud kliknete na deck 2 nebo 3, ovlada deck 2 a 3 a pokud kliknete na deck 4 tak ovlada deck 3 a 4.
    Takze potesujici zprava
    U skinu Mixtracku pro dva decky lze pouzit jako 3 prehravac pod seznamem skladem uplne dole zelenou sipecku play. Staci kliknout na nejakou skladbu a dat play. Dobry pro pripravu dalsi skladby kdyz zrovna jedou spolu decky 1 a 2.
    Naposledy upraveno uživatelem DJ P.F.: 30-08-2011 v 00:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    1&2 / 3&4 tedy funguje podobně jako když nastavím output na sluchátka + bedny, případně když mám dvě zvukovky (pokud ne a mám třeba 4 repro tak mi každej deck hraje v jednom repráku nebo 1+2/3+4 na externí zvukovce)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Za boha nemuzu Mixtrack nakonfigurovat pro Traktor 3.3. V Dodavane LE verzi slape bez problemu, ale ta verze je hodne slabej odvar.
    Zvuk se podarilo rozchodit ale ovladani ne.
    Stahl jsem i map soubor tsi a nahral do Documents and Settings a stejne nejede. Vubec tomu nerozumim jak to MIDI nastavit.
    Ve Virtual DJ je to prehledny a vychytany.
    Proc je to v Traktoru tak vsechno slozite delany.
    PREDEM dik nekomu kdo vi jak nato.
    Rad bych Traktor Pro otestoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Odehrany 4 akce po 7hodinach. Nenastal zadny problem se zasekavanim nebo splasenim tlacitek apod ve Virtual DJ 7.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od DJ P.F. Zobrazit příspěvek
    Nenastal zadny problem se zasekavanim nebo splasenim tlacitek apod ve Virtual DJ 7.0
    Máš tam dohrané nějaké efekty? Resp. jak často je používáš (já prakticky pořád)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Máš tam dohrané nějaké efekty? Resp. jak často je používáš (já prakticky pořád)
    No pouzivam je dost casto. Mam v tom snad vsechny efekty co byly vydany.
    Zadny problem, zaseknuti nebo velke zatizeni nenastava. S timto jsem mel velky problem u Behringera, kdyz jsem neco hodne intenzivne pouzival, treba FX nebo Equalizer tak nastavalo zaseknuti nebo uplny death. Takze jsem s tim musel delat strasne opatrne a hlavne pomalu. :-)
    U Numarku se muzu konecne poradne vyradit a vsechno slape jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Tak mám zase nějaké nové poznatky.

    V TRAKTOR SCRATCH PRO 2 je MixtrackPro uz po instalaci namapovan :-)


    Namapování pro ovládání 4 Decků v Traktor Pro - Version 2.0.3 z 23.9.2011 najdete zde:
    http://www.traktorbible.com/freaks/m...ew.aspx?id=264

    Namapování oranžových diod na červené autoloopu v Traktor Duo, Scratch Duo, Pro, Scratch Pro,
    Pro S4 - Version 1.2.4:
    http://www.traktorbible.com/freaks/m...ew.aspx?id=150

    Video:
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=KPk3PWNPcW4"]Numark Mixtrack Pro LED Map for Traktor Pro - YouTube[/ame]
    Naposledy upraveno uživatelem DJ P.F.: 28-09-2011 v 11:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Vyšla FREE verze SERATA DJ INTRO 1.0.1 pro Mixtrack Pro.

    http://serato.com/downloads/dj-intro
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    1

    Mám problém s tímto kontrolérem, zničeho nic mezi akcemi mi začaly blnout polohy Pitch a master, jsou posunuté o pár dílků u pitchu víc.. nevíte někdo jak resetovat popřípadě updatovat firmware, myslím že by to mohlo tento problém vyřešit, nebo zkuste něco navrhnout.díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od MartinMim Zobrazit příspěvek
    Mám problém s tímto kontrolérem, zničeho nic mezi akcemi mi začaly blnout polohy Pitch a master, jsou posunuté o pár dílků u pitchu víc.. nevíte někdo jak resetovat popřípadě updatovat firmware, myslím že by to mohlo tento problém vyřešit, nebo zkuste něco navrhnout.díky
    Tak to hoď na reklamaci. Určitě jej nemůžeš mít víc jak 2 roky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    1

    zdravím, mám takový menší problém koupil jsem si tento mix pult taky, a nejde mi zprovoznit výstup na sluchátka a na reproduktory. Vše mi hraje jen když napojím reproduktory přes výstup na sluchátka na pc a veškerá hudba mi hraje dohromady jak desk A tak i desk B a pak to co by mělo hrát do sluchátek tak hraje do toho všeho. Volume na sluchátka reaguje tak že my zesílí veškerou hudbu co hraje. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2013, 17:10
  2. Problém se zvukovým zařízením
    Od sab071 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-03-2011, 23:29
  3. NTB kolem 10 tis.
    Od K.ats v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 04-11-2009, 08:39
  4. NTB kolem 13k
    Od Kajaa v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 23:06
  5. Diskuze k anketě na SHW (Jaký je váš postoj k PDA zařízením?)
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 10:39