Téma: NOD32 aktualizace Win
ahoj, Mám NOD32 a občas mi to ukazuje " Antivirus vyžaduje vaší pozornost - operační systém není aktualizovaný " jde to nějak vypnout aby mě to neupozornovalo a nebyl oranžový ale pořád zelený (maximální zabezpečení) díky
Používam síce ESS, ale malo by to byť podobné ...
Setup - Enter entire advanced setup tree - Tools - System update a v rozbaľovacej ponuke zvoliť No updates
Setup - Enter entire advanced setup tree - Tools - System update a v rozbaľovacej ponuke zvoliť No updates
jj.. dík
[quote=frotto;471366]ahoj, Mám NOD32 a občas mi to ukazuje " Antivirus vyžaduje vaší pozornost - operační systém není aktualizovaný " jde to nějak vypnout aby mě to neupozornovalo a nebyl oranžový ale pořád zelený (maximální zabezpečení)[/quote]
K čemu to? Systém je zabezpečený jen v případě, jestliže jsou aplikovány všechny dostupné záplaty. Pokud nechceš nějaký konkrétní update vyloučit, lze ho ručně skrýt.
K čemu to? Systém je zabezpečený jen v případě, jestliže jsou aplikovány všechny dostupné záplaty. Pokud nechceš nějaký konkrétní update vyloučit, lze ho ručně skrýt.