Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: [Zdroj] 500-600W do 1500,-

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Dobrý den,
    Dnes se přehnala bouřka přes město a blesk uhodil do baráku,štěstí bylo to že to neodneslo nic jiného (Televize atp.) ale můj zdroj to nepřežil. Pochybuju že mi tohle uznají na reklamaci(protože sem debil strhl štítek garantující reklamaci, kterej byl umístěnej uvnitř, když sem se chtěl podívat co shořelo) takže hledám zdroj do 1500 i s dopravou.
    Pokud možno z tohole obchodu: www.obchudecek.cz mám to kousek od baráku.
    Nechci koupit nějaký šmejd, akorát mi přijde divné že to odnesl i zdroj, když vše doma jede přes záložní zdroj, který je právě proti tomuhle. Protože dřív nám dodávali nekvalitní proud a co chvíle sem lítal s něčím na reklamaci, pak se přišlo že to je blbým rpoudem a ION nebo od koho to máme nás prostě vypekl stím že nám budou časem dodávat kvalitnější. Tak se pořídil záložní zdroj nebo co to je, který stabilizuje výkyvy v síti a je právě i proti bleskům.

    Zdroj na 100% nefunguje, po zapnutí PC se nic nestane. S jiným zdrojem PC běží. Je to zdropj ve stavu nouze a slouží jenom jako na testování "co je rozbitý?!" jedná se o nějaký noname 400W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Samotná UPSka ti proti blesku IMHO moc nepomůže, na to musí být připraveny rozvody po baráku a různé stupně ochrany - jedna krabička to nezachrání.

    Jinak napiš celou sestavu....jinak ti nemůžu poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Jestli to ma byt z toho obchodu a 8Kc navrch te nezabije ... http://www.obchudecek.cz/detail.php?...0W+80%2BBronze
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Pokud to na tu sestavu ovšem nebude zbytečně naddimenzovaný...proto chci, aby vypsal komponenty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Samotná UPSka ti proti blesku IMHO moc nepomůže, na to musí být připraveny rozvody po baráku a různé stupně ochrany - jedna krabička to nezachrání.

    Jinak napiš celou sestavu....jinak ti nemůžu poradit.
    Ok.
    Asi si ji přidám do podpisu

    Jedná se o:
    Deska Biostar P31-A7 rev 6.1
    Procesor Intel pentium dual-core E6500 2,93 GHz (běžně taktuji na 3,53 GHz, ale kvůli slabému zdroji sem to vrátil na půodní hodnoty)
    GK ATi HD4850 512MB
    HDD 500GB Seagate 7200 ot.
    CD/DVD mechanika
    + nějaký prvky v PCI jako je zvukovka a ještě cosik tam mám.

    Jinak ten zdroj by měl být i na další udpg. Počítám tak na vánoce. Chtěl bych i3 bo i5 a HD6870 nebo GTX 560.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Tak i s tím upgradem by to v pohodě utáhla 430W verze toho zdroje, co navrhoval Salamander. Pro větší rezervu na nějaké větší taktování můžeš koupit i tu 520W verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Tak i s tím upgradem by to v pohodě utáhla 430W verze toho zdroje, co navrhoval Salamander. Pro větší rezervu na nějaké větší taktování můžeš koupit i tu 520W verzi...
    No ta 430W dá se sní třebamírně taktovat nebo to je na "knop"? Mám na mysli na procíku třeba o 15-20% na Gk tak o 10%?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Dá...jinak si nemyslím, že 10% na GK udělá nějakej výraznej rozdíl, to bych radši nechal default...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Dá...jinak si nemyslím, že 10% na GK udělá nějakej výraznej rozdíl, to bych radši nechal default...
    No jasný, já to bral jako příklad, protože občas chytám choutky zkoušet co ta Gk či procík zvládne
    Ok akže děkuji oboum a vemu ten 430W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,207

    Pokud plánuješ upgrade vzal bych spíše 520 W verzi, spotřeba sestavy by se pak pohybovala okolo 300 W a pokud beru v potaz taktování, vzal bych zdroj, který navrhoval Salamander.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Devouver Zobrazit příspěvek
    No ta 430W dá se sní třebamírně taktovat nebo to je na "knop"? Mám na mysli na procíku třeba o 15-20% na Gk tak o 10%?
    Pokud netrefíš na vadný kus(stát se to může,tím nijak nesnižuji kvalitu,je to jeden z nejprodávánějších zdrojů,zčehož vyplívá že se k němu pár lidí ozve),tak to dá v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Počítejme, že pod 300W...protože přeci jen i5 není šestijádrový Gulftown, u kterého EHW naměřilo při Crysis s GTX560 cca 280W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,207

    Na PCTuningu testovali s i7 pokud se nepletu, spotřeba podobná, proto píši okolo 300 W. Ostatně pořád to znamená, že při taktování by 430 W zdroj nebyl zcela ideální volbou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Ano, ať vezme 520W, zvlášť pokud chce zkoušet co to dá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zdroj kolem 1500,-
    Od Milan01 v sekci Zdroje
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 29-07-2012, 19:17
  2. Novy zdroj 1500-2000KC
    Od Georginek v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-11-2010, 00:17
  3. Zdroj XILENCE power 600W
    Od simontpf v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 09:55
  4. postačí 600W zdroj?
    Od Prso v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 23:19
  5. HX 620W x M12 600W
    Od Janyk1 v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 16:26