Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: náhrada za Chieftec CFT-500-A12S

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    potřebuju prosím doporučit náhradu za Chieftec CFT-500-A12S
    http://www.svethardware.cz/recenze-2...eftecu/17284-4
    skříň je velký tower a tento zdroj měl dlouhé kabely, ale zasmrděl a odešel.

    Deska s core2duo, dva přídavné větráky 3xPATA,3xSATA, před dvěma lety slušná grafika .. to pro představu, co to napájí.

    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Napiš přesně o jaké komponenty se jedná a o jakou case.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Napiš přesně o jaké komponenty se jedná a o jakou case.
    poskládáno kamarádem 2007
    jedna floppy mechanika..foto 4
    3 disky: dva 500GB SATA RAID nad zdrojem a k nim dva větráky viz foto 3 a 4
    jeden u DVD mechanik WD160GB pata,
    2 DVD mechaniky, jedna Sata jedna Pata,
    board ASUS MB M2N PLUS SL, procesor athlon 64 zřejmě X2 bohužel, víc si nepamatuji.. foto 2
    grafika MicroStar NX7600GT-T2D256EZ (PCI E),
    case A Open výška 58-64 cm.. foto5

    přikládám fotodokumentaci
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SAM_0830.jpg 
Zobrazení: 81 
Velikost: 177.3 KB 
ID: 22903   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SAM_0831.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 224.6 KB 
ID: 22904   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SAM_0832.jpg 
Zobrazení: 94 
Velikost: 89.8 KB 
ID: 22905   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SAM_0833.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 77.9 KB 
ID: 22906   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SAM_0834.jpg 
Zobrazení: 90 
Velikost: 39.4 KB 
ID: 22907  
    Naposledy upraveno uživatelem xaver13: 11-09-2011 v 09:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Ty woá ty si hustej - bez čehokoliv čeho se můžeš chytnout už hned pálíš seasonica
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ty woá ty si hustej - bez čehokoliv čeho se můžeš chytnout už hned pálíš seasonica
    Vycházel jsem z prvního příspěvku. Po upřesnění konfigurace je zřejmé, že to volba mimo nebyla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    A trefil se dobře.. protože je hustej woe!

    @xaver: Pokud neplánuješ příští PC herní highend dělo, ber ten 430W seasonic. Za ty peníze kvalitnější zdroj nekoupíš.

    edit: beru z5 viz níže Pokud by si chtěl hodně šetřit a zdroj neplánuješ do další sestavy, můžeš vzít i obyč 400W OEM verzi.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 11-09-2011 v 10:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Prosím? Co třeba jiná, lepší, tišší, účinnější, značkovější varianta? Vojebanej SS (délka kabelů, opletení, ventilátor, konektory) je prostě nejlepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Joo je fakt že OEM má krátký kabely

    Lepčejší varianta.. třeba SS-X560 nebo 425+ Ener, ale ty už svojí cenou převyšují hodnotu PC, takže opravdu nepředpokládám tuto volbu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Joo je fakt že OEM má krátký kabely
    Nejde jen o kabely - OEM má trochu jiné rozhození komponent, nemá chemicon kondíky na stabilizaci z 220v, hodně "vykradená" tlumivka atd... Prostě OEM brát jen v krizi místo EC, na doporučování to není....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Pokud není problém v délce kabelů, kup zdroj, který doporučoval r34ktor
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SHW30 - lilimike: Chieftec
    Od limike v sekci Rozpracované wallpapery
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2010, 22:40
  2. Chieftec Dragon
    Od r3pel v sekci Skříně
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 03:05
  3. Chieftec GX-01BW-OP
    Od o.n.y.x. v sekci Skříně
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 17:44