[BLUESCREEN] Pád hned po načtení plochy
Dobrý den,
No tak jsem to opět já a moje problémy (poslední dobou nějak časté?)
Mám takový menší problém. Flashoval jsem si nový bios na GK, když mi v tom vypadl v domácnosti proud (a jejda) Zamrazilo mě, zděsil jsem se a modlil, aby karta vůbec jela.
No tak karta nakonec jela, sice byla nestabilní, ale podařil se mi tam nějak dostat původní bios.
Ale od té doby mě zlobí jeden problém. Někdy hned po načtení plochy, kdy mi windows 7 vyhodí to okýnko jestli chci povolit přístup rivatuner.exe (přetaktování) a dám ano v ten moment naskočí bluescreen, no nenapadlo mě ho vyfotit. Od tý doby se mi ho nepodařilo zachytit. Ošemetná věc je v tom že to udělá jen někdy.
Přikládám minidump a ještě nějakej soubor co mi windows poskytl jako záznam o chybě.
No tak jsem to opět já a moje problémy (poslední dobou nějak časté?)
Mám takový menší problém. Flashoval jsem si nový bios na GK, když mi v tom vypadl v domácnosti proud (a jejda) Zamrazilo mě, zděsil jsem se a modlil, aby karta vůbec jela.
No tak karta nakonec jela, sice byla nestabilní, ale podařil se mi tam nějak dostat původní bios.
Ale od té doby mě zlobí jeden problém. Někdy hned po načtení plochy, kdy mi windows 7 vyhodí to okýnko jestli chci povolit přístup rivatuner.exe (přetaktování) a dám ano v ten moment naskočí bluescreen, no nenapadlo mě ho vyfotit. Od tý doby se mi ho nepodařilo zachytit. Ošemetná věc je v tom že to udělá jen někdy.
Přikládám minidump a ještě nějakej soubor co mi windows poskytl jako záznam o chybě.
Proveď test pamětí pomocí GoldMemory. Nejdříve jak jsou. Pokud se neobjeví chyba, moduly fyzicky prohoď ve slotech, a testuj znovu.
Zbezne sem prosel minidump, a jedna se o "atikmdag sys" soucast Ati ovladacu. Zkus odinstalovat drivery a hodit tam jine.....
Jukni na tohle
Jukni na tohle
[quote=r34ktor;472512]Proveď test pamětí pomocí GoldMemory. Nejdříve jak jsou. Pokud se neobjeví chyba, moduly fyzicky prohoď ve slotech, a testuj znovu.[/quote]
Paměti fungují jak mají bez chybičky. Zkusím nechat test přes noc a uvidíme.
Paměti fungují jak mají bez chybičky. Zkusím nechat test přes noc a uvidíme.
On Tue 13.9.2011 19:07:15 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atikmdag.sys
Bugcheck code: 0x3B (0xC0000094, 0xFFFFF88004B53DC5, 0xFFFFF880068D8580, 0x0)
Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Chyba ovladačů grafiky. A jestli to dělá jen RivaTuner, tak ho prostě nepouštět a taktovat přes něco jiného.
This was likely caused by the following module: atikmdag.sys
Bugcheck code: 0x3B (0xC0000094, 0xFFFFF88004B53DC5, 0xFFFFF880068D8580, 0x0)
Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Chyba ovladačů grafiky. A jestli to dělá jen RivaTuner, tak ho prostě nepouštět a taktovat přes něco jiného.
[quote=superdrooper;472544]
Chyba ovladačů grafiky. A jestli to dělá jen RivaTuner, tak ho prostě nepouštět a taktovat přes něco jiného.[/quote]
No. PRávěže to udělá jen někdy. Právě jak klepnu na povolit, tak to crashne, ale jak to udělám manuálně tak nic.
Jinak díky za rady. Zkusím to taktnout něčím jiným ;)
Chyba ovladačů grafiky. A jestli to dělá jen RivaTuner, tak ho prostě nepouštět a taktovat přes něco jiného.[/quote]
No. PRávěže to udělá jen někdy. Právě jak klepnu na povolit, tak to crashne, ale jak to udělám manuálně tak nic.
Jinak díky za rady. Zkusím to taktnout něčím jiným ;)