Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 17-09-2011 v 14:47
No tak na tohle jsem přišel, já spíš myslel hodit si tam třeba celej start nebo složku, na kterou když sáhnu tak se mi zobrazí obsah, prostě něco jako je klasický připínání složek k exploreru... Ale i tak ti dík
A nejde tam hodit zástupce na složku![]()
Bohužel ne, chtěl jsem si tam dát složku "Downloads", ale najde mi to jen její obsah![]()
Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 17-09-2011 v 15:33
Nepovedlo se mi nainstalovat ovladač grafiky (na malým to běží jen v nativním rozlišení, divokých 64Hz) což je pro mne nepřekousnutelné (čti spíše "poslední kapka") - pro otočení displeje musím do menu, rozlišení jde jen jedno nativní, resampling na vyšší nefunguje.... Zkusil jsem ještě jednu čistou instalaci, bohužel jsem nechal připojený monitor při instalaci což vedlo k permanentním 640x480takže to šlo ven. Metro má určitě pro tabletpc něco do sebe - napřed jsem byl znechucen, zděšen a poté okouzlen jak blbě je ten ajped obšlehlej
. Maximum v čem vidím přínos je používat ho podobně jako Launchpad na Macu nebo si do metra "lézt" jen pro ikony, které nejsou na klasické ploše windows. Celý ten build se mi zdá choatocký než win7, přimyslím-li si k tomu nesmyslné vyházení klasického startu (+ skrytí menu do levého dolního rohu, které se objeví až po najetí do posledního pixelu - na dotykáčí jsem nebyl schopen ho aktivovat ničím jiným než touchpadem, kalibrováno jak s 4bodovou tak i s 26bodovou, navíc s kompenzací rohů na 160%, s nejnovějším driverem zmizí ovládání gesty a komplet celé dotykové ovládání úplně
) a k tomu další věc, se kterou se člověk musí naučit tak mi z toho nevychází nic-moc na solidní práci.
Jedna pre odľahčenie
![]()
To 16cmfan: Ano, s tímto obrázkem souhlasím. Prostě tak to je a tak to bude.. nebo, že by Microsoft překvapil (čas na to ještě má a z Developer verze se moc nedá říct jaký finální produkt bude)??
Howk.
Lokalizace lze instalovat i pomocí nástroje My WDP Universal Language Installer.
Total commander 8.1 potrable maže soubory "bez keců" to jsem zjistil náhodně, nainstalovaná nižší verze mi nemazala taky. A co TC nesmaže, s tím si poradí Unlocker.
Mám však jiný problém, potřeboval bych při zasunití flashky do USB aby se automaticky spustil prográmek CDstart, v něm mám startování Portable programů umístěných na USB. ani tento prográmek, ani LiberKey však nevygenerovali použitelný autorun. Možná to popisuju blbě, ale při nastavování zařízení co se má s ním dít dál, v nabídce není automatické spuštění, jen otevřít adresář, nedělat nic a ještě něco, už nevím co. Takže uvítám každý nápad, radu či zkušenost.
zdravíčko, mám dotaz
Na stávájícím pc mám WIN8čky teď si budu kupovat nový pc a chci se zeptat jestli si musím koupit noví 8čky nebo můžu použít ty stávající.
Děkuji
stenlly88: pravdepodobne budes muset koupit nove, ale kup si hned krabicovou verzi, ta je prenositelna mezi pocitaci.
http://www.czc.cz/microsoft-windows-...D+syst%C3%A9my
predpokladam, ze mas OEM licenci jen na jeden pocitac.