Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problémy s pripojenim TP link WR741ND

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    caute mamproblem pripojit tento router ide o to svagor ma na poschodi dsl router z ktoreho mam ja kabel a chcem nanho pripojit TP link WR741ND lenze ked som to nainstaloval podla navodu obidvoma sposobmi tak mi to nejde a na notebooku kde ukazuje silu signalu je nejaky zlty trojuholnik ked nato kliknem ukazuje to ze je to pripojene ale net ni nejde a to ani cez kabel
    ak niekto z vas sa stretol z takymto problemom prosim vas poradte mi.
    vopred dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Ma švagrův router DHCP? Takové problémy jsou způsobeny buď nezapojeným kabelem, nebo špatným přidělováním adres.
    Rozchoď tedy nejdříve internet na kabelu s připojeným počítačem (zapoj jej do síťové karty).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    DHCP neviem to zistim
    ide o to ze cez povodny kabel od neho mi net ide aj wifi odneho chytam ale slabo vypadava to preto som chcel novy router
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Citace Původně odesláno od effo Zobrazit příspěvek
    cez povodny kabel od neho mi net ide
    Zjisti, jaké máš nastavení síťové karty a podle toho nastav router.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    je zaujmave ze ked som ten router aj notebook zobral do roboty tam vsetko slapalo bez problemov ale doma stale problem nechapem to to co mam nejaky iny internet alebo co
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Zkus použít na routeru funkci MAC Clone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,117

    Citace Původně odesláno od effo
    to co mam nejaky iny internet alebo co
    To ne, ale v praci mate jiste spravne nakonfigurovane DHCP a DNS servery
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    uz mi to ide dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,152

    Je dobré napsat, čím to bylo- jaké je řešení problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    no v podstate ani presne neviem lebo mi to robil svagor ale bolo to v tom nastaveni asi toDHCP a DNS no jednoducho v nastaveni tusim ze isiel podla toho navodu nastavil router aj notebook a potom to islo este sa ho opytam co to bolo presne
    Odpovídat lze po přihlášení