Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: "častečny" Upgrade

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    Zdravičko.
    Takze k dotazu. Chtel bych nejakou sestavu k nove grafice N570GTX
    Stare veci prodam tj Intel C2Q Q8400,Gigabyte p45-UD3,Adata Vitesta 1066 8gb, ale nejsem si jisty jestli prodat i zdroj http://www.ocztechnology.com/ocz-550...er-supply.html.

    Ma predstava zatim vypada takhle
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0116EG01148401
    Pozdeji i Druha 570gtx

    Jenom nevim brat gigabyte nebo radeji neco od MSI ci jineho vyrobce ?
    Zakoupit i novy zdroj ?
    Bedna je http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/hu001
    Dale v PC bude zapojeno
    2x WD Caviar Black WD1002FAEX 3.5" 1TB
    DVd Palka

    PC bude urceno z 75% pro hry na rozliseni 1920-1080 (27palcu)

    takze nejaka rada ? predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Deska by možná stačila i tato.Hlavně nikde nevidim chladič na cpu,takže buď ninja 3 nebo Tranqilo rev.2.
    Zdroj s jednou GTX570 by to mohl dát,ale se dvěma bych to nerisknul.Už takle bych tam raději viděl 620W S12II.A ty dva Blacky už máš?Nebo je budeš taky kupovat?Asi kvůli raidu,předpokládám.Já bych nechal pouze jeden(na system) a šoupnul ho do boxu ve kterém by trochu stichl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    ops na Chladic jsem zapomel jops ty blacky uz mam (kvuli raidu) Dobre takze pokud uz nikdo nic nema tak to asi vemu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    Deska by možná stačila i tato.
    Nestačila. Nepodporuje SLI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    Jenom Crosfire ? pokud vidim tak na desce je psane SLI a Crosfire? od kud beres ze neni na SLI
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od Hayabusas Zobrazit příspěvek
    Jenom Crosfire ? pokud vidim tak na desce je psane SLI a Crosfire?
    Máš pravdu. Na desce to uvedeno je. Ve specifikaci na webu má asi MSI chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Hm,divný.
    V tomto případě teda sáhnout po jiné,pokud opravdu chceš SLI(podle mě je dost silná i jedna....)
    Třaba tuto http://www.alfacomp.cz/php/product.p...008M0984YC185H .
    Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 18-09-2011 v 20:02
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    asi se mi to rozlezelo v hlave... Zrejme '95% SLI vynecham... :/ tudiz nastava situace kdy vybrat nejakou desku na jednu grafarnu ktera bude mit porad dobry potencial na takty... nejaka volba ?
    + nejaky zdroj ten stary pujde stejne pryc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Hayabusas Zobrazit příspěvek
    asi se mi to rozlezelo v hlave... Zrejme '95% SLI vynecham... :/ tudiz nastava situace kdy vybrat nejakou desku na jednu grafarnu ktera bude mit porad dobry potencial na takty... nejaka volba ?
    + nejaky zdroj ten stary pujde stejne pryc...
    V tom případě viz můj první post
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    5

    takze zachovat desku z prvni postu a zdroj taky ok Diky moc
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01153D010YB801 vysledek
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. "herní pc" (upgrade) vs Xbox (Playstation 3)
    Od Frank92 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-10-2013, 22:00
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 12:00
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09