Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

OPERA problem,prosim poradte

pikina24 (79)|19.9.2011 12:33
Ahojte vsetci,takze mam problem stlacil som nieco ale uz neviem co.Takze ide oto ze nemozem skryt rychly pristup.Ide oto ze mi zmizlo tlacidlo skryt rychly pristup a teraz neviem ako to vypnem.Vzdy ked som otvoril operu tak v dolnom rohu bolo zobrazit rychly pristup alebo skryt rychly pristup ale teraz tam nieje tlacidlo skryt rychly pristup.Poradte prosim dakujem.
r34ktor (7477)|19.9.2011 16:29
Asi jsem blbě pochopil problém. :notsure
kevin00 (10238)|19.9.2011 16:32
O jakou verzi prohlížeče se jedná ? Mám instalovanou verzi 11.51 s výchozím stylem a tlačítko Skrýt rychlý přístup se již v ní nevyskytuje. Pokud se nepletu, bylo tlačítko k dispozici do verze 9 či 10 :notsure
mstejska (2912)|19.9.2011 17:46
na ploše rychlého přístupu -> popup menu (click pravým tlačítkem myši) a nastavit rychlý přístup.
Tam už je checkbox "skrýt tlačítko rychlého přístupu"
pikina24 (79)|19.9.2011 19:54
[quote=kevin00;473426]O jakou verzi prohlížeče se jedná ? Mám instalovanou verzi 11.51 s výchozím stylem a tlačítko Skrýt rychlý přístup se již v ní nevyskytuje. Pokud se nepletu, bylo tlačítko k dispozici do verze 9 či 10 :notsure[/quote]

Dakujem za radu,ja som si to myslel ze moze to byt ono len som si nebol isty,lebo v predchodzich verziach bolo zobrazit rychly pristup a skryt rychly pristup.Takze v tejtto verzii 11.51 sa neda vypnut.To som chcel vediet.Dakujem.Inak uz som to dokazal vypnut ale len cez toto dial nastavenie opera:config#UserPrefs|SpeedDialState.Takze pokial tomu dobre rozumiem tak sa neda vypnut.Podla mna to robia preto aby to ludia zacali viac pouzivat.

Priklad: pouzivatel opery nahodou zatlaci tlacidlo rychly pristup a tlacidlo skryt rychly pristup uz nenaskoci.Proste aby to ludia zacali pouzivat.a vlastne len ten kto sa trosku vyzna len ten si to vie vypnut a nastavi cez opera:config#UserPrefs|SpeedDialState.Je to tak?prosim odpiste som zvedavy na Vas nazor.DAKUJEM,
kevin00 (10238)|19.9.2011 20:08
Ano, tímto nastavením lze SpeedDial zcela zakázat. Momentálně je to asi jediná možnost jak jej zakázat. Případně lze v nastavení nastavit akci při spuštění.