Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 47

Téma: Upgrade PC - platforma AMD alebo Intel - herný PC..

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Rajdzos Zobrazit příspěvek
    nepsal sem ze je to pro jeho ucely pro neho by se to muselo trochu orezat do tech trinacti..co je spatneho na triplu?aspon se poucim
    Jo, máš pěknou sestavu, ale kdybys rovnou poslal nějakou týkající se tématu tak by to bylo rychlejší

    Tripple je fajn, ale ne na dualchannel desku/cpu. Kombinace dvanácti giga v tripplu pro AMD podporující dualchannel a celé to má být na hry je naprosto zcestná

    edit: tak zas jsem pomalej...
    edit2: máš recht, já poslal jinej link z jinýho nerefreshlýho okna Zase na druhou stranu ty tam máš úplně ořezanou desku. A máš to! http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0113K80117FF01
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 20-09-2011 v 15:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Dobře no,už mlčim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    Dobře no,už mlčim
    Ee, zas tak jednoduše z toho nevybruslíš - použiju tvojí myšlenku se slabším cpu, ekonomická varianta http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=136140 + změnit násobič (prtože black edition žádnej dvojsmysl nehledej featura). Chladič bych možná vzal ten novej Mugen 3 s tišším větrákem (kdyby náhodou chtěl šestijádro nebo ještě vyšší oc)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Jo vidiš,tedka jsem dočetl ten test.Vyšel z toho dobře novej Mungen,hm.Jinak souhlas
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ee, zas tak jednoduše z toho nevybruslíš - použiju tvojí myšlenku se slabším cpu, ekonomická varianta http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=136140 + změnit násobič (prtože black edition žádnej dvojsmysl nehledej featura). Chladič bych možná vzal ten novej Mugen 3 s tišším větrákem (kdyby náhodou chtěl šestijádro nebo ještě vyšší oc)
    To je supr ekonomická varianta, protože nákupní košík je prázdný :-). Jinak s tou alfou a výběrem pamětí to jde ale opravdu pěkně do kytek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Odkaz je funkční
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Nevím proč mi nejede, asi bych měl jít opět na pivo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mno vzhledem k tomu, že mi ten košík opravdu nějak blbne a mám otevřeno hafo oken tak jsem to tam naházel znovu http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010X35010ZZN01
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Mno vzhledem k tomu, že mi ten košík opravdu nějak blbne a mám otevřeno hafo oken tak jsem to tam naházel znovu http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010X35010ZZN01
    Teď už to jede, ale stejně jsem šel raději na pivo. Co dodat. Asi nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček Avatar uživatele Heat22
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    22

    Takže ako som si tak prečítal tak mi vychádza že na tie hry je lepšie stavať PC na platforme AMD. Dobre, pokiaľ by som išiel do AMD oplatí sa teda (pomer výkon/cena) kúpiť tento AMD Phenom II X4 980 Black Edition + chladič http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000000000011P1. Chcel by som sa k tomuto procesoru spýtať, či je tam možné (do budúcna) počítať s nejakým OC a či to pretaktovanie bude mať aj nejaký výrazný - badateľný efekt vo výkone. Čo sa týka dosky k procesoru AMD tak ktorá je vhodná na OC a na prípadné neskoršie osadenie AMD Buldozer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Heat22 Zobrazit příspěvek
    Takže ako som si tak prečítal tak mi vychádza že na tie hry je lepšie stavať PC na platforme AMD. Dobre, pokiaľ by som išiel do AMD oplatí sa teda (pomer výkon/cena) kúpiť tento AMD Phenom II X4 980 Black Edition + chladič http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000000000011P1. Chcel by som sa k tomuto procesoru spýtať, či je tam možné (do budúcna) počítať s nejakým OC a či to pretaktovanie bude mať aj nejaký výrazný - badateľný efekt vo výkone. Čo sa týka dosky k procesoru AMD tak ktorá je vhodná na OC a na prípadné neskoršie osadenie AMD Buldozer.
    Neoplatí + ten chladič je orientovaný,že bude foukat do zdroje(možná se pletu ).
    Procesory Black Edition(BE) mají otevřený násobič,takže se počítá s nějakým tím OC.
    980 vs 955 je rozdíl jen pár set Mhz(asi 500).Jsou to stejná jádra,identické cpu.A Frekvenční strop bude + - 100MHz stejný,tak je na tobě zdali půl giga na cpu stojí za příplatek 1000,-
    Richmond ti dal hodně dobrý návrh,kdybys chtěl ušetřit tak ten můj návrh.Pokud chceš v budoucnu upgradovat cpu apod....,vybírej z desek AM3+.Ale i AM3 chybu neuděláš,výrobci jako Asus vydávají nové biosy pro své desky aby byla zajištěna kompatibilita s novými cpu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček Avatar uživatele Heat22
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    22

    Richmondov návrh je dobrý, preštudoval som si ho. Chcel by som sa ale ešte spýtať, či nie je možné dať radšej tento chladič http://www.alfacomp.cz/php/product.p...007N0CD0AM19OX nakoľko je aj pre socket AM3+ a ten "Richmondov" je len pre socket AM2+ a AM3. Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    103

    Jen tak mimo, precetl jsem si jeden clanek, z kterho plyne, ze neni potreba vysokotaktovane drahe pameti ale pouze obyc 1600 MHz cl9

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0111N301172601
    trosku jsem pesahl snad to nebude vadit...kdyby pamet nestacila tak jsou stale jeste volne 2 sloty.
    desku jsem tam dal jen pode ceny tu bych si nechal doporucit nekym jinym
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele Heat22
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    22

    Ďakujem pekne všetkým čo ste sa podelili s radou ohľadne komponentov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od Nichts.cz Zobrazit příspěvek
    Jen tak mimo, precetl jsem si jeden clanek, z kterho plyne, ze neni potreba vysokotaktovane drahe pameti ale pouze obyc 1600 MHz cl9

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0111N301172601
    trosku jsem pesahl snad to nebude vadit...kdyby pamet nestacila tak jsou stale jeste volne 2 sloty.
    desku jsem tam dal jen pode ceny tu bych si nechal doporucit nekym jinym
    No pán je mudrc. Tak mi prosím spočítej, kolik výjdou ty kingstony(hrozná to značka) v 8gb. Co nabízíš ty je 4Gb za 730 kč x 2 =1460Kč, ty Patrioty (které jsou podle mě daleko lepší) vycházejí 8gb 1455Kč.
    Tak nevím kde je ta vysokotaktovaná drahá paměť
    Naposledy upraveno uživatelem dzandra: 21-09-2011 v 12:08
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Herny Monitor do 8500KC (300e)
    Od Chester v sekci Monitory
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-09-2014, 09:56
  2. rada ktoru zostavu AMD alebo Intel
    Od jlesak v sekci PC - archiv
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 00:25
  3. Štvorjadro - Intel alebo AMD?
    Od robky v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 00:33
  4. FAQ: přetaktování (zejména platforma intel LGA775)
    Od P@pi v sekci Články čtenářů
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 28-04-2009, 20:44
  5. amd alebo intel okolo 10 000,-
    Od otam85 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 12:14