Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vypalování Lightscribe

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    22

    Ahoj, při vypalování popisků lightscribe se mi u některých disků vypálí uprostřed disku kruh. Nevíte, čím by toto mohlo být způsobené?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Že by předpokládaný středový otvor v disku? Ne vážně - bez ilustrace a přesnějšího popisu (čím páleno - SW, HW, a co) by to bylo jenom věštění z logru...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    22

    kruh na tomto scanu prochází nápisem katapult písmeny l,t,k,a...... Vypalováno bylo na média Verbatim barevná vypalovačkou HPdvd557s
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: img041.jpg 
Zobrazení: 148 
Velikost: 601.6 KB 
ID: 23071  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    No to bych asi první vyčistil čisticím CD - dělá to pravidelně nebo jen nahodile? Normální vypalování je bez chyb?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    No to bych asi první vyčistil čisticím CD - dělá to pravidelně nebo jen nahodile? Normální vypalování je bez chyb?
    Normální vypalování je bez chyb, udělalo to párkrát... Jaké čistící cd máš na mysli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Čisticí je s jemnými štětečky. Tím nic nepokazíš, ale jestli normálně pálí OK, tak to vypadá na nějaké výpadky dat laseru v režimu lightscribe. S tím nic nevymyslíš. Ještě bych to zkusil vypálit v jiném programu. Já používám buďto ten od HP nebo CDLabeler de Luxe.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Lightscribe-poraďte mi.....
    Od karamazin v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-09-2011, 21:39
  2. Jak na Lightscribe
    Od Georginek v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 13:58
  3. lightscribe vypalovani pres virtual box
    Od matata v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2010, 11:40
  4. LightScribe
    Od eraser v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 13-01-2010, 02:14
  5. lightscribe
    Od sapin II v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 20:20