Prosim Vas, ako sa da pridavat odkaz, napr. z youtube na facebook, tak aby tam zobrazil klasicky nahlad videa, pred nejakym casom tam bola polozka pridat odkaz, proste jasne ako facka, ale teraz je tam len / aktualizovat status / pridat fotku / polozit otazku /a nejaka polozka na vlozenie odkazu mi tam proste chyba, neviete ci je to niekde zapratane? nemozem to nikde najst a ked stiahnem video z youtube a nahram ho ako vlastne video z disku, tak mi to samozrejme zamietnu kvoli autorskym pravam, dakujem za nejake postrehy a rady.:runaway
Prostě do kolonky Aktualizovat stav vlož požadovaný odkaz a stiskni Enter, náhled odkazu bude automaticky vygenerován. Samotný zadaný odkaz lze poté smazat.
tak to teda diik, zrazu to ide, enchapem co som robil spatne, ale presne takto som to robil, ale odkaz mi tam hodil len tak textovo bz nahladu a teraz ide aj nahlad, fakt dik!:):thumb
U FB chce zachovat chladnou hlavu a nepropadat žádným nepokojům. "Na poli" FB je všechno možné, jelikož zkoušení a aplikace nových funkcí je prováděno za provozu.
no vsimol som si, pretoze uz to zase nefunguje na niektorych odkazoch:)