Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Pokazená DVD-ROM

TeaPack (2)|23.9.2011 23:31
Zdravím. Mám velmi zvláštny problém. V mojom PC nejak blbne DVD-ROM. Ak chcem nainštalovať hru tak DVD-ROM začne hučať, začne načítať ale po chvíľke zastane a zamrzne mi cely počítac. Skúšal som v programe Nero niečo napaliť a napalilo to v pohode takže DVD-ROM nie je pokazena. Tak teda som ju vybral, odniesol ku kamarátovi a skúsili sme ju u neho. U neho na prekvapenie išla, hra sa nainštalovala a všetko bolo v pohode. Tak som začal špekulovat, skúsil som už 3 SATA káble, skúšal som iný slot na SATE a samozrejme aj napájanie. Nič z toho nepomohlo, stále ten istý problém. Už si naozaj neviem dať rady, preto prosím skúsenejších o pomoc. Ďakujem za odpovede :)
DrZelenka (2491)|24.9.2011 10:48
Blbne to u 1 programu/hry, nebo u všech? Jak je mechanika stará? Zkus ji opatrně vyčistit (může být zanesená prachem).
r34ktor (7477)|24.9.2011 11:05
Zanesená asi nebude, když na jiném PC funguje. :notsure

Zkus tento postup.
TeaPack (2)|24.9.2011 23:01
Skúsil som ho vyzeralo to sľubne ale predsa len nakoniec seklo.

EDIT: Ale keď som to pustil prvý krát tak napísalo že problémy boli odstránené a keď druh7 krát tak napísalo že žiadne problémy sa nenaši. To znamená že ničo ten prgram urobil ale stále to nie je všetko. Je možné aby bola chyba vo Wine?