Pokazená DVD-ROM
Zdravím. Mám velmi zvláštny problém. V mojom PC nejak blbne DVD-ROM. Ak chcem nainštalovať hru tak DVD-ROM začne hučať, začne načítať ale po chvíľke zastane a zamrzne mi cely počítac. Skúšal som v programe Nero niečo napaliť a napalilo to v pohode takže DVD-ROM nie je pokazena. Tak teda som ju vybral, odniesol ku kamarátovi a skúsili sme ju u neho. U neho na prekvapenie išla, hra sa nainštalovala a všetko bolo v pohode. Tak som začal špekulovat, skúsil som už 3 SATA káble, skúšal som iný slot na SATE a samozrejme aj napájanie. Nič z toho nepomohlo, stále ten istý problém. Už si naozaj neviem dať rady, preto prosím skúsenejších o pomoc. Ďakujem za odpovede :)
Blbne to u 1 programu/hry, nebo u všech? Jak je mechanika stará? Zkus ji opatrně vyčistit (může být zanesená prachem).
Zanesená asi nebude, když na jiném PC funguje. :notsure
Zkus tento postup.
Zkus tento postup.
Skúsil som ho vyzeralo to sľubne ale predsa len nakoniec seklo.
EDIT: Ale keď som to pustil prvý krát tak napísalo že problémy boli odstránené a keď druh7 krát tak napísalo že žiadne problémy sa nenaši. To znamená že ničo ten prgram urobil ale stále to nie je všetko. Je možné aby bola chyba vo Wine?
EDIT: Ale keď som to pustil prvý krát tak napísalo že problémy boli odstránené a keď druh7 krát tak napísalo že žiadne problémy sa nenaši. To znamená že ničo ten prgram urobil ale stále to nie je všetko. Je možné aby bola chyba vo Wine?