Problém s Wifi
Zdravím, mám problém zprovoznit Wifi na Cisco Epc2425 (neni od poskytovatele internetu), které je zapojené za modemem Motorola, net mám od UPC. Na PC wifi najde, připojí se, ale s vykřičníkem, že není medium připojené. Kabelem přes Cisco net jde... Několikrát restartováno a nic. Jsem lajk, v sítích se moc nevyznám.
Několikrát, oba dva, snad tisíckrát...Myslela jsem si, že je modem Cisco od UPS zablokovaný, je po nějakým nájemníkovi, co se odstěhoval, ale kabelem jde. Když se do Cisca přihlásim přes webové rozhraní, tak se tam heslem dostanu, ale do setup ne, to mi heslo vzít nechce. I jiný PC jsem zkoušela, ale ten samý problém. Pakety odcházejí, přicházejí...
Nejak som nerozumel. Takže keď pripojíš PC do Cisca káblom, tak to funguje, ale keď sa pripojíš cez wifi, tak nie?
Defaultne je prístup do Setup s prázdnymi políčkami pre LOGIN aj PASSWORD. Následuje nastavenie hesla. Pokiaľ to už predošlý užívateľ nastavoval a ty heslo nevieš, tak musíš Cisco resetnúť do vrobného nastavenia.
Defaultne je prístup do Setup s prázdnymi políčkami pre LOGIN aj PASSWORD. Následuje nastavenie hesla. Pokiaľ to už predošlý užívateľ nastavoval a ty heslo nevieš, tak musíš Cisco resetnúť do vrobného nastavenia.