Dobrý den, mám problém s programem Team Speak ne že by mně nefungoval ale nemůžu najít verzi na můj windows7 (asi 86b). Prosím poradíte mi.
Ps.: Jestli jsem to dal do špatného vlákna tak to přesuňte.
Dobrý den, mám problém s programem Team Speak ne že by mně nefungoval ale nemůžu najít verzi na můj windows7 (asi 86b). Prosím poradíte mi.
Ps.: Jestli jsem to dal do špatného vlákna tak to přesuňte.
Na tuhle stránku jsem už taky narazil ale nevidím tam to 86-bit.
E.: Díky moc ale už jsem si poradil jinak. Můžete lock.
Naposledy upraveno uživatelem Ceci77: 26-09-2011 v 20:44
86 bit bude s největší pravděpodobností x86 = 32bit
Je 64. Ale mám jiný problém nainstaloval jsem 64-bitovej tam jak jsi dávál odkaz a ukázalo mi to Server vrátil odkaz zadal jsem to do google a tam mně to vyhodilo na Windows stránky že mám nainstalovat Nějaký balíček který toto opravuje nainstaloval jsem balíček a ukazuje mi to furt. Co mám dělat.
Nechápu proč bych to měl napsat v kratších větách. Radši to rozepíšu než abych psal 10x.
Jde o to, že jsi to napsal takovým způsobem, že z toho nelze vyčíst, co vlastně potřebuješ
Co ti ukázalo Server, jaký balíček jsi instaloval, co se Ti "furt" ukazuje ... napiš to trochu srozumitelněji. My u Tvého počítače nesedíme, takže nám musíš svůj problém popsat trochu logicky.
Ukazuje mi to ''Server vrátil odkaz'' zadal jsem to do google a tam mně to vyhodilo na Windows stránky že mám nainstalovat Nějaký balíček(http://support.microsoft.com/kb/980926) který toto opravuje nainstaloval jsem balíček a ukazuje mi to furt ''Server vrátil odkaz''. Co mám dělat.
Zajímá mně tedy k čemu jsme došli ? Už dlouho se tu žádná odpověd neobjevila tak by mně zajímalo jestli můj problém řešíte nebo si nevíte rady.
Zajímalo by mně proč se tato téma přestala řešit.
Co ma spolecnyho W Live Meeting a TeamSpeak fakt nevim...
Jakou mas teda verzi Windows? Me to z ty stranky stahuje uplne normalne.
"Server vratil odkaz"Ti to ukazuje kdy? Po instalaci a spusteni programu, nebo pri stahovani?
Kdyz pises jak hotentot, neni divu, ze nikdo nereaguje
PS: Normalne sem to stahnul a nainstaloval, slape to
Verzi Windows mám 64. Stáhlo se to bez problémů.
Server vrátil odkaz ukazuje když chci spustit program.
Zkoušel jsi ho nainstalovat do jiného adresáře (např. C:\TS3\)?
Možná koliduje s bezpečnostními nástroji (antivir, firewall).
Máš plně aktualizovaný OS?