Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: [Hledám]Team Speak 3

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Dobrý den, mám problém s programem Team Speak ne že by mně nefungoval ale nemůžu najít verzi na můj windows7 (asi 86b). Prosím poradíte mi.


    Ps.: Jestli jsem to dal do špatného vlákna tak to přesuňte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Na tuhle stránku jsem už taky narazil ale nevidím tam to 86-bit.

    E.: Díky moc ale už jsem si poradil jinak. Můžete lock.
    Naposledy upraveno uživatelem Ceci77: 26-09-2011 v 21:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    86 bit bude s největší pravděpodobností x86 = 32bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Je 64. Ale mám jiný problém nainstaloval jsem 64-bitovej tam jak jsi dávál odkaz a ukázalo mi to Server vrátil odkaz zadal jsem to do google a tam mně to vyhodilo na Windows stránky že mám nainstalovat Nějaký balíček který toto opravuje nainstaloval jsem balíček a ukazuje mi to furt. Co mám dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Ceci77 Zobrazit příspěvek
    Je 64. Ale mám jiný problém nainstaloval jsem 64-bitovej tam jak jsi dávál odkaz a ukázalo mi to Server vrátil odkaz zadal jsem to do google a tam mně to vyhodilo na Windows stránky že mám nainstalovat Nějaký balíček který toto opravuje nainstaloval jsem balíček a ukazuje mi to furt. Co mám dělat.
    Zrozumitelnejšie by sa to nedalo napísať? Skús písať kratšie vety.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Nechápu proč bych to měl napsat v kratších větách. Radši to rozepíšu než abych psal 10x.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Citace Původně odesláno od Ceci77 Zobrazit příspěvek
    Nechápu proč bych to měl napsat v kratších větách. Radši to rozepíšu než abych psal 10x.
    Jde o to, že jsi to napsal takovým způsobem, že z toho nelze vyčíst, co vlastně potřebuješ

    Co ti ukázalo Server, jaký balíček jsi instaloval, co se Ti "furt" ukazuje ... napiš to trochu srozumitelněji. My u Tvého počítače nesedíme, takže nám musíš svůj problém popsat trochu logicky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Ukazuje mi to ''Server vrátil odkaz'' zadal jsem to do google a tam mně to vyhodilo na Windows stránky že mám nainstalovat Nějaký balíček(http://support.microsoft.com/kb/980926) který toto opravuje nainstaloval jsem balíček a ukazuje mi to furt ''Server vrátil odkaz''. Co mám dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Ceci77 Zobrazit příspěvek
    Ukazuje mi to ''Server vrátil odkaz'' zadal jsem to do google a tam mně to vyhodilo na Windows stránky že mám nainstalovat Nějaký balíček(http://support.microsoft.com/kb/980926) který toto opravuje nainstaloval jsem balíček a ukazuje mi to furt ''Server vrátil odkaz''. Co mám dělat.
    Tak co teda ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Zajímá mně tedy k čemu jsme došli ? Už dlouho se tu žádná odpověd neobjevila tak by mně zajímalo jestli můj problém řešíte nebo si nevíte rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Zajímalo by mně proč se tato téma přestala řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Co ma spolecnyho W Live Meeting a TeamSpeak fakt nevim...

    Jakou mas teda verzi Windows? Me to z ty stranky stahuje uplne normalne.

    "Server vratil odkaz"Ti to ukazuje kdy? Po instalaci a spusteni programu, nebo pri stahovani?

    Kdyz pises jak hotentot, neni divu, ze nikdo nereaguje

    PS: Normalne sem to stahnul a nainstaloval, slape to
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    70

    Verzi Windows mám 64. Stáhlo se to bez problémů.

    Server vrátil odkaz ukazuje když chci spustit program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Zkoušel jsi ho nainstalovat do jiného adresáře (např. C:\TS3\)?
    Možná koliduje s bezpečnostními nástroji (antivir, firewall).
    Máš plně aktualizovaný OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. VPS Team Speak3 pls
    Od Smoker v sekci Skříně
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-12-2014, 16:46
  2. SSD: SSD do desktopu: TEAM Xtreem-S2 vs. OCZ Vertex 3
    Od Viebator v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2011, 18:41
  3. SHW32 - Strogg_CZ: Samsung team
    Od Strogg_CZ v sekci Rozpracované wallpapery
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 11:23
  4. Nejdou servery v Team Fortress 2
    Od elmiki v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 23:28
  5. LCD: Hledám LCD
    Od numero v sekci Monitory
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 17:22